x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Primul multifuncţional laser cu scaner 3D se vinde în România la preţ de 1500 lei

Primul multifuncţional laser cu scaner 3D se vinde în România la preţ de 1500 lei

de Alexandru Radescu    |    25 Apr 2012   •   12:18
Primul multifuncţional laser cu scaner 3D se vinde în România la preţ de 1500 lei

HP a lansat si pe piata din Romania echipamentul LaserJet TopShot Pro M275, primul multifunctional din lume capabil sa scaneze si sa copieze o multitudine de obiecte 3D.

Cu ajutorul unei camere amplasate pe un brat mobil (8MP), echipamentul fotografiaza obiectul tridimensional ales din mai multe unghiuri. Un total de sase imagini sunt captate per scan sau copie, prin declansarea succesiva a unui set de trei flash-uri de lumina din unghiuri diferite si inca trei de ambient cu niveluri de expunere variate. Toate acestea sunt combinate automat pentru a produce o imagine de calitate profesionala fara reflexii sau umbre nedorite.

Marimea obiectului de scanat trebuie sa se incadreze pe o suprafata comparabila cu o coala de hartie A4, cu o inaltime optima de 10 cm pentru a fi corect suprins de camera foto.

Echipamentul permite, de asemenea, accesul utilizatorilor la o gama larga de aplicatii online cu ajutorul carora pot posta, trimite sau imprima documente si imagini direct de pe internet, fara a avea nevoie de un PC. Nu lipseste solutia de imprimare AirPrint, ce permite imprimarea wireless direct de pe orice iPad, iPhone si iPod touch.

×