x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget RDS extinde în Bucureşti Internetul mobil

RDS extinde în Bucureşti Internetul mobil

08 Dec 2009   •   00:00

RCS&RDS a extins şi în Bucureşti acoperirea serviciului de acces mobil la Internet cu viteze de transfer de până la 7,2 Mbps, tariful abonamentelor variind între 0 şi 15 lei.



În cazul abonamentelor Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (Internet de până la 100 Mbps), tariful pentru Digi Net Mobil este zero, la fel ca şi pentru clienţii Digi Mobil (telefonie mobilă), şi creşte la 10 lei (TVA inclusă) pentru clienţii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (Internet de până la 50 Mbps) şi pentru cei ai serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV.

Pentru utilizatorii care doresc numai serviciul Digi Net Mobil, abonamentul costă 15 lei (TVA inclusă).
O dată cu extinderea serviciului său de Internet mobil de 7,2 Mbps, compania propune un nou tip de abonament, cu trafic nelimitat şi un tarif de 10 lei (inclusiv TVA).

Astfel, cei care doresc să aibă Internet pe terminalele mobile şi nu sunt deja clienţi ai companiei, se pot abona la Digi Mobil de 2 euro şi beneficiază de un abonament redus de 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat. De asemenea, aceştia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro şi pot avea Internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1Mb. Oferta este disponibilă pe telefoanele mobile cu un modem 3G încorporat care să permită viteze de până la 3,6 sau 7,2 Mbps.

Până la finele anului, RCS&RDS va extinde serviciul Digi Net Mobil, cu viteze de până la 7,2 Mbps, în alte zece oraşe, respectiv Ploieşti, Sibiu, Târgu Jiu, Reşiţa, Bacău, Suceava, Slatina, Arad, Vaslui şi Râmnicu-Vâlcea.

×
Subiecte în articol: redactie