x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Reţele europene Vodafone, monitorizate de la Bucureşti

Reţele europene Vodafone, monitorizate de la Bucureşti

de Alexandru Radescu    |    18 Mar 2013   •   13:29
Reţele europene Vodafone, monitorizate de la Bucureşti

Şapte reţele Vodafone din Europa sunt deservite de Centrul Regional de Operaţiuni de Reţea “Danubius”, fiind localizat în două sedii tehnice din Bucureşti ale Vodafone România.

Începând din iulie 2011, Centrul Danubius a asigurat, progresiv, servicii pentru 4 reţele: Vodafone România, Italia, Grecia şi Germania. În următoarele două săptămâni, alte 3 reţele ale grupului telecom vor fi incluse în activitatea Centrului Regional din România:  Vodafone Olanda, Cehia si  Albania. 

Echipa Centrului Danubius este formată din 250 de ingineri români, cu vârsta medie de 29 de ani, care asigură o varietate de operaţiuni specifice, pentru cele 7 divizii Vodafone: monitorizarea reţelelor 2G/3G/4G, gestionarea incidentelor de reţea, escalarea problemelor către linia a doua de suport şi interacţiunea cu echipele locale de suport tehnic. Peste 200 de aplicaţii active sunt folosite în fiecare zi de către angajaţii Centrului, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
“Suntem foarte mândri că echipa de Tehnologie din Vodafone Romania a fost investită cu o responsabilitate atât de mare, care îi confirma valoarea”, a declarat azi Giovanni Chiarelli, Chief Technical Officer Vodafone România.

Un alt centru similar, dar cu mai puţini angajaţi, se află la Lisabona şi deserveşte Vodafone Portugalia, Spania, Irlanda şi Marea Britanie.



×