x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Romtelecom va oferi o consolă de jocuri Wii noilor clienţi, pentru abonamentele de internet

Romtelecom va oferi o consolă de jocuri Wii noilor clienţi, pentru abonamentele de internet

de Cristian Ionescu    |    11 Iun 2009   •   00:00

Romtelecom va oferi, fără costuri adiţionale, o consolă de jocuri Wii noilor săi clienţi persoane fizice pentru abonamentele de internet broadband cu viteze de 6 Mbps în cazul contractelor pe 3 ani, de 8 Mbps pentru contractele pe 2 ani şi de 20 Mbps pentru contractele de 1 an.

Pentru abonamentele cu viteze de 2 şi 4 Mbps, preţul consolei va fi redus cu până la 59% în comparaţie cu preţul de listă. Abonamentele la internet au preţuri ce variază între 9,52 euro (TVA inclus) pe lună pentru o viteză de 2 Mbps şi 46,41 euro (TVA inclus) pentru o viteză de 20 Mbps. Oferta include activarea gratuită a serviciului şi reduceri de până la 68% pentru preţurile modemurilor.

În această perioadă, în magazinele Romtelecom vor fi amenajate zone demo unde pot fi testate atât conexiunea la internet, cât şi consola. Astfel de zone vor fi de asemenea amenajate şi în cadrul festivalului de muzică B'estfest, între 1 şi 5 iulie, unde toţi participanţii vor putea afla şi testa noua ofertă.

Pentru clienţii care doresc numai conexiune la internet, Romtelecom oferă 3 luni gratuite de abonament la internet pentru contractele de 1 an, 6 luni gratuite pentru abonamentele de 2 şi 3 ani şi modem şi activarea serviciului gratuite în funcţie de tipul de abonament şi perioada contractuală.

Oferta va fi valabilă până la 15 august.

×
Subiecte în articol: IT