x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Se caută furnizor universal de servicii poştale

Se caută furnizor universal de servicii poştale

10 Feb 2009   •   00:00

Cum în luna aprilie expiră licenţa Poştei Române de furnizor universal de servicii poştale, Autoritatea Naţională pentru Comunicaţii demarează procedura de desemnare a noului furnizor.



Furnizorul desemnat va avea obligeţia de a furniza pe tot teritoriul României serviciile de colectare, sortare, transport şi livrare a trimiterilor de corespondenţă, imprimatelor şi trimiterilor de publicitate prin poştă, interne şi internaţionale, în greutate de până la 2 kg (inclusiv). De asemenea, furnizorul va colecta, sorta, transporta şi livra coletele poştale, interne şi internaţionale, în greutate de până la 10 kg (inclusiv) şi va distribui coletele poştale cu limite de greutate între 10 kg şi 20 kg (inclusiv) expediate din afara teritoriului României către o adresă aflată pe teritoriul acesteia.  Data limită pentru transmiterea cererilor de desemnare este 9 martie.

Criteriile de departajare a ofertelor vor lua în calcul gradul de acoperire a teritoriului naţional, experienţa anterioară în furnizarea serviciilor poştale incluse în sfera serviciului universal, capacitatea ethnică, economică şi financiară a solicitanţilor, costul net asociat furnizării serviciilor poştale. Câştigătorul va fi desemnat până cel mai târziu la 25 aprilie, urmând să aibă obligeţia furnizării serviciilor din sfera serviciului universal în perioada 25 aprilie 2009-31 decembrie 2012.

 

×
Subiecte în articol: IT