x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Solutie Triple Play Intrarom

Solutie Triple Play Intrarom

20 Apr 2006   •   00:00
Solutie Triple Play Intrarom
EVENIMENT - TEHNOLOGIE DE VARF
In actualul stadiu de dezvoltare a comunicatiilor, cand tehnologiile noi sunt adoptate de tot mai multi operatori si furnizate de tot mai multi producatori si integratori de sisteme de telecomunicatii, Intrarom propune o solutie proprie: Triple Play - FS-CDN.

Triple Play FS-CDN (Full Service Content Distribution Network) este o solutie integrata care le permite operatorilor sa achizitioneze, sa intretina si sa livreze continut multimedia ce include difuzare de programe tv si radio, video si muzica la cerere, programe Pay-Per-View, ghiduri interactive, memorarea canalelor tv preferate, e-mail, chat, jocuri online, navigare pe web, mesagerie electronica. Sistemul permite furnizarea simultana de continut video, voce si date la viteze de pana la 24 Mbps.

Solutia asigura o integrare reala a telefoniei IP cu serviciile de video si date permitandu-le utilizatorilor de telefonie clasica analogica sa beneficieze de serviciile de telefonie avansate, cu afisarea simultana de informatii utile.

Principalul beneficiu oferit operatorilor este faptul ca solutia este completa. Se elimina astfel testele de interoperabilitate intre furnizorii de echipamente, ceea ce faciliteaza si eficientizeaza procesul de implementare.

Platforma beneficiaza de suport pentru meniuri in mai multe limbi, inclusiv in limba romana. Solutia FS-CDN poate fi personalizata potrivit nevoilor specifice fiecarui furnizor de servicii de telecomunicatii.

Platforma Triple Play foloseste protocolul IP, astfel incat sistemul functioneaza perfect pe orice tip de infrastructura IP de banda larga. Gama de echipamente de acces oferita de Intrarom permite implementarea platformei fie folosind tehnologia ADSL pentru accesul pe reteaua telefonica existenta, fie direct prin retele de fibra optica in cazul in care acestea sunt disponibile.

Infiintata in 1993, Intrarom este subsidiara Intracom Grecia - cel mai important furnizor de solutii de tehnologia informatiei si comunicatii din sud-estul Europei, cu prezente internationale in peste 60 de tari.

Intracom desfasoara programe-pilot privind solutia Triple Play FS-CDN impreuna cu operatori importanti din Romania, Rusia si Statele Unite ale Americii.

Decizia face parte din strategia Intracom de a deveni un jucator-cheie pe piata Europei de Est si a Orientului Mijlociu. Mai multe detalii, la www.intrarom.ro.

×
Subiecte în articol: triple play