x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Sony Ericsson P1i "Are, domne, o camera"

Sony Ericsson P1i "Are, domne, o camera"

04 Aug 2007   •   00:00

Parcă aşa-i vine omului să exclame, cănd aude căte un comentariu negativ la adresa tastaturii. Că n-ai cum să nu auzi. De ce nu s-o fi inventat telefonul perfect?

Parcă aşa-i vine omului să exclame, cănd aude căte un comentariu negativ la adresa tastaturii. Că n-ai cum să nu auzi. De ce nu s-o fi inventat telefonul perfect? Uite, SE-ul ăsta ar fi avut şanse de locul intăi. Are de toate: un touchscreen generos TFT, Symbian 9.1 OS cu interfaţă UIQ 3, UMTS, Wi-Fi, bluetooth stereo, USB, infraroşu, o a doua cameră foto pentru apeluri video, ca să nu mai vorbim despre un walkman integrat, player mp3 şi un excelent radio FM cu RDS. Pentru cunoscători (impătimiţii SE s-au obişnuit cu el), există posibilitatea navigării cu ajutorul unui jog dial. Şi atunci care e baiul? Tastatura, aş zice. Cel puţin pentru mine, nu ştiu alţii cum sunt. Dar eu nu mă impac cu QWERTY minuscul, inghesuit pe o zonă de telefon mobil clasic.

Mă uit după litere ca viţelul la poartă nouă, s-a dus pe apa sămbetei toată viteza mea faimoasă la redactarea sms-urilor. Dar are, domnule, o cameră foto.... Sigur va fi remarcată. N-ai cum să nu remarci un 3,2 MP cu bliţ şi tot felul de zoom-uri şi funcţii foto. Alţii ar zice că la capitolul avantaje ar include tot tastatura. De gustibus. Nota bene: telefonul, incadrabil, fără putinţă de tăgadă, in categoria "business", nu are EDGE şi nici HSDPA.

×
Subiecte în articol: telecom