x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri

Ştiri

23 Ian 2009   •   00:00

TOUCH CRUISE
HTC a lansat o nouă versiune a terminalului Touch Cruise cu GPS încorporat. Printre noutăţi se numără aplicaţia Footprints (carte poştală digitală). Noul model este mai uşor, funcţionează în reţea HSDPA &am

TOUCH CRUISE
HTC a lansat o nouă versiune a terminalului Touch Cruise cu GPS încorporat. Printre noutăţi se numără aplicaţia Footprints (carte poştală digitală). Noul model este mai uşor, funcţionează în reţea HSDPA şi beneficiază de conectivitate Wi-fi şi EDGE. Are o cameră foto de 3.15MP şi sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional (256MB RAM). Ecranul tactil are o diagonală de 2.8 inci. Va fi disponibil la nivel global începând cu primăvara acestui an.

BUSINESS
Vânzările grupului finlandez Nokia au scăzut în trimestrul IV din 2008 cu 19%, la 12,7 miliarde de euro, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent. În perioada octombrie-decembrie, Nokia a vândut 113 milioane de celulare, în scădere cu 15% în raport cu trimestrul IV din 2007. Pentru tot anul trecut, cota de piaţă a grupului a fost de 39%.

TELECOM
LG a vândut anul trecut peste 100 de milioane de telefoane mobile. I-ar putea aduce pe coreeni pe poziţia a III-a la nivel global potrivit unui raport al companiei, citat de publicaţii asiatice. Primele două locuri în clasamentul mondial rămân în continuare ocupate de Nokia şi Samsung.

×
Subiecte în articol: IT