x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri

Ştiri

27 Ian 2009   •   00:00

27 ianuarie 2009



MUSIC STORE
Orange a lansat serviciul "Music Store", prin care fişierele audio pot fi descărcate atât în telefonul mobil cât şi în computer. O melodie costă 1,6 euro + TVA iar clienţii plătesc o singură dată şi primesc două fişiere, unul pentru calculator, unul pentru telefonul mobil. În "Music Store" utilizatorii pot asculta gratuit fragmente de 30 de secunde din majoritatea pieselor disponibile. Din păcate, site-ul nu poate fi accesat decât prin Internet Explorer. (Alexandru Rădescu)

PIERDERI PHILIPS
Philips a înregistrat în perioada octombrie-decembrie 2008 prima pierdere trimestrială din ultimii şase ani, de 1,5 miliarde de euro. Problemele provin de la scăderea cererii, în condiţiile în care problemele economice s-au intensificat. Concedierile vizează 6000 de angajaţi.

CONCEDIERI SPRINT
Sprint Nextel, al treilea mare operator de telefonie mobilă din SUA, va concedia 8.000 de persoane, circa 14% din totalul angajaţilor. Anul trecut Sprint a disponibilizat 4.000 de angajaţi. Acţiunile companiei au înregistrat o creştere de aproximativ 49% în ultima lună, întrucât este singurul distribuitor al unui nou model de smartphone de la Palm.

×
Subiecte în articol: IT