x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri

Ştiri

18 Feb 2009   •   00:00

18 februarie 2009



PHISHING LA FACULTATE
Un site găzduit pe un server al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare Craiova a fost identificat ca fiind folosit pentru phishing, informează BitDefender. Acesta încearca să imite pagina de înregistrare a magazinului online de jocuri Steam. Conturile Steam oferă posesorului acces la jocurile cumpărate, dar şi posibilitatea de a cumpăra jocuri noi, fără a mai fi nevoie să fie introduse din nou datele bancare. (Cristian Ionescu)

COLABORARE
LG şi Intel au anunţat că vor colabora în vederea realizării unor dispozitive de internet mobile (MIDs), produse pe baza noii generaţii de platforme hardware MID de la Intel, cunoscute sub numele de cod "Moorestown", şi a platformelor software Moblin v2.0 de la Linux. Colaborarea celor două companii include categoriile notebook, netbook şi MID. (Cristian Ionescu)

NOKIA VOIP
Skype şi Nokia au anunţat un parteneriat pentru gama de telefoane mobile Nokia. Conform acordului, serviciul Skype va fi integrat în telefoane începând cu gama Nseries. Telefonul N97 va fi primul care va încorpora serviciul, începând cu al treilea trimestru din 2009. (C. Ionescu)

×
Subiecte în articol: IT