x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

16 Feb 2009   •   00:00

16 februarie 2009



DE COLECŢIE
Producătorul canadian de telefoane Mobiado a lansat terminalul de lux 105GMT White. Dintre materialele care intră în componenţa telefonului putem menţiona şuruburile de titanium, safirele întregi, care acoperă carcasa, diamantele care întră în componenţa celor două ceasuri mecanice elveţiene, aflate la baza dispozitivului. Grosimea aparatului este de 10,6 mm în partea cea mai subţire şi nu cântăreşte mai mult de 240 de grame. Sistemul de operare este Symbian. Se vor face doar 50 de astfel de aparate, preţul nefiind încă anunţat.

SERVICII ŞI PROFIT

Veniturile operatorilor mobili, ob­ţinute din servicii, vor creşte cu 4% anual, pentru următorii patru ani, potrivit unui studiu de piaţă efectuat de ABI Research. Raportul analiş­tilor a cuprins cinci servicii diferite, dintre care cele mai importante sunt vocea, aplicaţiile şi me­sa­geria.

WINDOWS7

Sistemul de operare Windows7 ar putea fi lansat în perioada Crăciu­nului, a anunţat Microsoft. Întrebaţi de îmbunătăţirile majore aduse noului sistem de operare, oficialii companiei au menţionat "eficienţa şi consumul scăzut de energie".

×
Subiecte în articol: IT