x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tarifele de roaming Cosmote, reduse de la 1 iulie

Tarifele de roaming Cosmote, reduse de la 1 iulie

de Alexandru Radescu    |    22 Mai 2012   •   12:13
Tarifele de roaming Cosmote, reduse de la 1 iulie

Cosmote Romania reduce cu 17,1% tarifele pentru apeluri de voce initiate din tari membre ale UE si cu 27,2% pe cele pentru apelurile primite in spatiul UE, incepand de la 1 iulie, conform reglementarilor Comisiei Europene.

Noile tarife se aplica tuturor clientilor operatorului. Atat abonatii cat si utilizatorii de cartela preplatita vor beneficia de tarifele Roaming Avantaj de 0,29 euro/minut (fara TVA) pentru apeluri initiate, respectiv 0,08 euro/minut (fara TVA) pentru apeluri primite in tarile UE si 0,09 euro/SMS.

Pentru trafic de date, clientii Cosmote vor beneficia de un nou tarif de 0,70 euro/MB (fara TVA), platit pentru 1KB. In plus, pragul de 50 euro va fi aplicabil si pentru clientii care utilizeaza serviciul de roaming in orice tara din lume.

Ramane valabila si extraoptiunea Roaming Traveler, disponibila atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii prepaid, prin care isi pot folosi minutele nationale si internationale incluse in abonament sau extraoptiuni pentru a comunica atunci cand calatoresc peste hotare.

×
Subiecte în articol: cosmote, telecom, roaming