x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Un nou gadget. Parcare cu telefonul

Un nou gadget. Parcare cu telefonul

05 Iul 2016   •   23:30
Un nou gadget. Parcare cu telefonul

Gadgeturile care făceau deliciile facelifturilor anunţate de producători devin din ce în ce mai depăşite de aplicaţiile pentru smartphone. După navigaţie care a pierdut teren în faţa aplicaţiilor de dirijare în trafic care se bazează pe social media, a venit rândul camerelor de marşarier să devină învechite.

Trei foşti ingineri Apple au gândit un sistem care rezolvă multe dintre probleme care apar la mersul cu spatele. Inginerii au dezvoltat o cameră care foloseşte doi senzori de înaltă rezoluţie, atât pentru timp de zi, cât şi pentru timp de noapte pe bază de senzori cu infraroşu, şi oferă un unghi de vizualizare de 175 de grade tip ochi de peşte. Imaginile sunt transmise pe smartphone prin bluethoot.

„Maşinile au o durată de viaţă mai mare ca niciodată şi sunt lăsate rapid în urmă de ritmul dezvoltării tehnologiei. Opţiuni istorice precum airbag-urile au avut nevoie de 30-40 de ani pentru o adopţie generalizată. Viitorul nu va fi diferit decât dacă regândim lucrurile", a declarat fondatorul companiei Pearl care a lansat pe piaţa sistemul RearVision.

×