x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone îşi lansează smartphone pe GPRS si un nou pachet de date pe mobil

Vodafone îşi lansează smartphone pe GPRS si un nou pachet de date pe mobil

de Alexandru Radescu    |    15 Iun 2009   •   00:00
Vodafone îşi lansează smartphone pe GPRS si un nou pachet de date pe mobil

Vodafone România lanseaza astăzi o nouă ofertă Outlook Mobile, pentru acces la e-mail si Internet, de pe telefonul mobil, precum şi noi smartphone-uri: Vodafone 1230 şi Samsung C6625.



Noul pachet este disponibil la tariful de 7,14 euro/lună ( TVA inclus) şi oferă utilizatorilor 50 MB trafic de date pentru e-mail si Internet.

Vodafone 1230 este oferit la preţul de 19 euro (TVA inclus), împreună cu oferta Outlook Mobile şi cu abonamentul de voce Vodafone 400, încheiate pe o perioada de 2 ani.

În urmatoarele zile, oferta Vodafone va cuprinde şi noul model Samsung C6625, care va fi disponibil clienţilor la pretul de 79 de Euro (cu TVA), împreună cu pachetul Outlook Mobile şi cu Vodafone 400, pentru contractele incheiate pe 2 ani.

Vodafone 1230 este un terminal cu sistem de operare Windows Mobile 6.1, ecran de 2,4 inci, camera foto de 1,3 MP, memorie internă de 50 MB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie. Terminalul permite vizualizarea documentelor atasate din e-mail cum ar fi prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel, Microsoft Word sau Adobe Acrobat. Vodafone 1230 oferă clienţilor Vodafone acces la serviciile de date mobile la viteze GPRS. Terminalul este produs de ZTE (E810).

Cu sistem de operare Windows Mobile 6.1, Samsung C6625  este un smartphone 3G care oferă viteze de până la 3,6 Mbps pentru acces la date mobile. Noul model dispune de GPS, tastatura QWERTY, camera foto de 2 MP si micro card de memorie de până la 8 GB.

Noile modele de smartphone pot fi achizitionate si impreuna cu orice abonament de voce din oferta Vodafone Romania. Vodafone 1230 este disponibil la preţuri incepand de la 69 Euro (cu TVA), iar Samsung C6625  va fi disponibil incepand de la 129 Euro (cu TVA), pentru contractele incheiate pe 2 ani, in functie de abonamentul ales.



×
Subiecte în articol: IT vodafone