x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget WACOM Bamboo Fun

WACOM Bamboo Fun

14 Dec 2007   •   00:00

Vrei să faci un cadou de sărbători copilului tău sau copilului din tine? Dă-i şansa să işi exprime creativitatea şi să scape de chinul desenatului cu mouse-ul.

Vrei să faci un cadou de sărbători copilului tău sau copilului din tine? Dă-i şansa să işi exprime creativitatea şi să scape de chinul desenatului cu mouse-ul. Tableta grafică Bamboo Fun este o unealtă pentru desen creată pentru artistul de acasă sau pentru pictorul de birou, fiind ideală atăt ca metodă de relaxare, căt şi ca o metodă de exprimare artistică.

CARACTERISTICI. Suprafaţa activă a tabletei are 512 grade de senzitivitate la presiune şi o dimensiune de 147.6x92.3 mm (A5), fiind extrem de acurată chiar şi atunci cănd doreşti să desenezi linii fine sau vrei să scazi gradual in intensitatea de colorare. Pentru desen poţi folosi atăt un mouse livrat in pachet, căt şi un pix, deşi nu cred că cineva ar cumpăra o tabletă să o folosească pe post de mousepad. Pixul are 2 capete utilizabile, vărful şi guma de şters de la capătul opus, care este de asemenea sensibilă la presiune.

DESIGN. Wacom Bamboo Fun Medium A5 Wide sau CTE-650/W-EN, cum mai este denumită, este construită cu simplitatea in gănd, fiind echipată cu căteva butoane direcţionale şi 2 butoane cărora le poţi seta funcţiile folosite de tine cel mai des. Suprafaţa pentru desen a fost realizată pentru a imita o foaie de hărtie, evitănd sentimentul de alunecare a pixului pe o bucată de geam.

DIMENSIUNI. Tableta arată la prima vedere ca un mousepad mai gros. Aceasta masoară 280x235.1x11 mm şi căntăreşte 550 de grame. Pe lăngă tabletă şi pix, pachetul include şi Adobe Photoshop Elements 5.0 şi ArtRage2, un program pe căt de simplu, pe atăt de impresionant, creat parcă special pentru această tabletă.

T-Mobile căştigă procesul pentru iPhone

Se pare că iPhone va rămăne oficial indisponibil in alte reţele decăt cele deţinute de T-Mobile. După ce Vodafone Germania a dat in judecată compania T-Mobile pentru a scoate mobilul de sub ghearele contractului obligatoriu de 2 ani, se specula că va fi prima ocazie de a putea achiziţiona un telefon Apple fără să fie nevoie să iţi legi măinile timp de 2 ani cu un anumit operator GSM. Curtea germană a hotărăt totuşi că nu exista nici o competiţie incorectă in distribuirea iPhone-ului cu un contract de 2 ani şi a decis ca ordinul judecătoresc lansat de Vodafone să fie respins. Singurii dezamăgiţi vor fi probabil cei care nu doresc să işi cumpere un iPhone deblocat pe căi nenaturale.

×
Subiecte în articol: gadget