x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget YouTube lansează o aplicaţie de mesagerie cu scopul de a construi o micro-comunitate în jurul video-urilor

YouTube lansează o aplicaţie de mesagerie cu scopul de a construi o micro-comunitate în jurul video-urilor

15 Mai 2016   •   12:01
YouTube lansează o aplicaţie de mesagerie cu scopul de a construi o micro-comunitate în jurul video-urilor

YouTube nu se lasă ameninţat de faptul că Facebook a introdus LIVE pe FACEBOOK şi nici nu se sperie de faptul că Facebook permite utilizatorilor să folosească cât mai mult posibil numai platforma socială, fără să mai deschidă alte browsere.

Astfel, YouTube lansează un sistem nativ de mesagerie şi distribuire pe Android şi iOS în speranţa de a reţine vizitatorii să navigheze în continuare pe website, informează Noobz.ro.

Spre deosebire de comentariile şi share-urile existente, noua funcţie este mai degrabă despre distribuirea video-urilor intern şi conversarea cu un prieten sau un grup de prieteni mai degrabă, decât pentru a extinde comunitatea YouTube.

Un nou tab de distribuire va apărea în aplicaţia de mobile, conţinând toate video-urile pe care le-ai distribuit, ca de altfel şi conversaţiile. Poţi adăuga text şi emohi, exact ca în orice altă aplicaţie de chat şi poţi da like la comentarii, adăuga prieteni în grup şi viziona video-uri distribuite de prietenii tăi.

În principal este despre contruirea unei micro-comunităţi în jurul unui anumit video, doar cu prietenii tăi. Provocarea la adresa video-urilor Facebook este destul de clară, dar este vorba despre un sistem continuu, mai degrabă decât post cu post.

Află mai multe aspecte despre această funcţie de pe Noobz.ro.

×