x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Vedetele cele mai periculoase atunci când le cauţi pe internet. De la cine ai cele mai mari şanse să iei viruşi

Vedetele cele mai periculoase atunci când le cauţi pe internet. De la cine ai cele mai mari şanse să iei viruşi

18 Sep 2013   •   11:37
Vedetele cele mai periculoase atunci când le cauţi pe internet. De la cine ai cele mai mari şanse să iei viruşi

Actriţa Lily Collins este cea mai "periculoasă" vedetă atunci când îi este căutat numele pe un motor de căutare, utilizatorii având, în cazul ei, cele mai mari şanse să intre pe un site de unde pot lua viruşi, arată firma de securitate online McAfee.

Riscul creşte cu atât mai mult cu cât căutările cu termenii "Lilly Collins" sunt însoţite de alţi termeni precum "free app download" sau "nude pictures".

În topul trei al celor mai "periculoase" vedete, din acest punct de vedere mai sunt cântăreaţa Avril Lavigne şi actriţa Sandra Bullock.

Ca de obicei, căutările după numele vedetelor de sex feminin sunt mai periculoase ca cele după numele unor vedete de sex masculin. În top 10 al celor mai riscante căutări se numără doar un bărbat, actorul şi regizorul Jon Hamm.

"Ne-am obişnuit să accesăm cele mai recente bârfe şi fotografii despre vedetele noastre preferate. Dar trebuie să ţinem cont şi de faptul că infractorii cibernetici profită de tendinţele acestea şi se folosesc de căutările populare pentru a ne infecta computerele şi a ne fura date personale", spune analistul Raj Samani, de la McAfee.

Iată topul 10 al celor mai "periculoase" vedete:

1. Lily Collins

2. Avril Lavigne

3. Sandra Bullock

4. Kathy Griffin

5. Zoe Saldana

6. Katy Perry

7. Britney Spears

8. Jon Hamm

9. Rita Ora

10. Adriana Lima 

×
Subiecte în articol: virusi computer cautari google