x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Există dovezi ale vieții după moarte? Răspunsul uluitor!

Există dovezi ale vieții după moarte? Răspunsul uluitor!

26 Feb 2019   •   22:52
Există dovezi ale vieții după moarte? Răspunsul uluitor!

Există viață după moarte? Una dintre întrebările care ne face să fim oameni. Cercetările sugerează că conștiința nu se oprește imediat ce inima încetează să bată.

Pacienții ale căror inimi s-au oprit, dar au fost resuscitate au fost în măsură să "descrie vizionarea medicilor și asistentelor medicale care lucrează. Ei vor descrie că au conștientizat conversațiile complete, lucrurile vizuale care s-au întâmplat.

Medicii definesc din punct de vedere medical moartea ca atunci când inima a încetat să bată. Din punct de vedere tehnic, așa vei obține timpul morții - totul se bazează pe momentul în care inima se oprește.

Se pare că tot mai mulți oameni întreabă aceeași lucru: "Dacă un om moare, va trăi din nou?" Teoriile reîncarnării sunt populare în religiile orientale.

Oamenii se simt confortabil cu ideea unei alte șanse de a se întoarce pe pământ și de a face altfel lucrurile.

Unii gânditori nihilici cred că moartea este sfârșitul absolut; dar contrar a ceea ce mulți ar putea crede, majoritatea oamenilor cred că moartea nu este sfârșitul. Într-o formă sau formă vom continua. (PM)

Una dintre cele mai cunoscute istorii legate de viata dupa moarte ii apartine neurochirurgului scolit la Harvard, Dr. Eben Alexander. Inainte de a vedea cum experienta sa legata de viata dupa moarte arunca in aer toate explicatiile stiintifice, iata cateva lucru despre neurochirurgul cu 25 de ani experienta in medicina creierului.

Inainte de evenimentul care i-a schimbat viata, Dr. Eben Alexander nu credea in existenta lumii spirituale. Scolit in scoala de medicina si inconjurat de alti medici care credeau in materialism, el credea ca ideea de suflet era doar rodul imaginatiei unor oameni.

Alexander si-a schimbat optica dupa ce a stat in coma 7 zile din cauza unei meningite bacteriene severe cand s-a aflat intr-o calatorie plina de culoare in viata dupa moarte. El a fost ghidat de un frumos inger care i-a aratat Sursa Divina, la care el s-a referit ca la „Om”.........................

Citește mai departe despre experiența vieții după moarte

Foto: Pixabay

×