x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Cristian Erbașu la Conferința Națională RO 3.0: „România trebuie să investească în infrastructură pentru a păstra tinerii în țară"

Cristian Erbașu la Conferința Națională RO 3.0: „România trebuie să investească în infrastructură pentru a păstra tinerii în țară"

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2024   •   19:24
Cristian Erbașu la Conferința Națională RO 3.0: „România trebuie să investească în infrastructură pentru a păstra tinerii în țară"

Antreprenorul Cristian Erbașu a subliniat necesitatea investițiilor în infrastructură și servicii esențiale pentru a menține tinerii în România, în cadrul Conferinței Naționale RO 3.0 "Investitori pentru viitor. Marile proiecte care mișcă România". Evenimentul, organizat de Antena 3 CNN, a avut loc pe 20 iunie 2024, la Centrul de Conferințe Antena 3 CNN, The Mark, București.

„Dezvoltarea infrastructurii, în special în zonele defavorizate, este vitală pentru progresul societății. Vrem o dezvoltare avansată, dar ne lipsesc elementele fundamentale. Dacă nu reușim acest lucru, va fi dificil să ținem tinerii valoroși în țară. Avem nevoie de investiții în sănătate și învățământ. Salariile cresc, dar din cauza crizei, nu pe baza productivității. Țara nu oferă tinerilor serviciile de care au nevoie", a declarat Cristian Erbașu.

El a adăugat că, deși s-au înregistrat progrese în ultimii ani și starea de bine din România va continua să se îmbunătățească, mai sunt multe de făcut. „Beneficiem de securitate, chiar dacă războiul e aproape, nu ne afectează. Avem nevoie de comunicare, iar colaborarea socială lipsește", a completat Erbașu.

Conferința, moderată de jurnalistul Adrian Ursu, a reunit reprezentanți ai guvernului și ai mediului de afaceri pentru a discuta oportunitățile și provocările din sectoare cheie, sub sloganul "Marile proiecte care mișcă România".

×