x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Nicoleta Radu, Director General PAID, despre asigurarea obligatorie pentru locuință: "Începând cu 11 noiembrie va intra în vigoare noua lege"

Nicoleta Radu, Director General PAID, despre asigurarea obligatorie pentru locuință: "Începând cu 11 noiembrie va intra în vigoare noua lege"

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2023   •   16:30
Nicoleta Radu, Director General PAID, despre asigurarea obligatorie pentru locuință: "Începând cu 11 noiembrie va intra în vigoare noua lege"

Noua lege pentru asigurarea obligatorie a locuințelor va intra în vigoare luna viitoare, spune Nicoleta Radu, Director General al Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), la Conferința "Liniștea de după dezastru. Asigurarea obligatorie a locuințelor - soluții salvatoare", organizată de Antena3CNN și cotidianul Jurnalul.

"Suntem cel mai important comunicator din piața de asigurări din România. Unul dintre cele mai importante lucruri realizate a fost spotul de interes public, realizat cu IGSU și AMR. Am făcut un tur de forță prin țară. Avem protocoale de colaborare cu foarte multe municipii, reședințe de județ și orașe mai mici.", a precizat Nicolaeta Radu.

"Încă din 2010, avem în site-ul nostru un spațiu dedicat exclusiv primăriilor, unde se poate intra printr-o parolă. Noi putem oferi parola, dar doar în măsura în care respectiva autoritate o solicită.", spune aceasta.

"Începând cu 11 noiembrie, va intra în vigoare nouă noastră lege. Una dintre modificări se referă la verificarea poliței de asigurare atunci când locuința este înregistrată în Cartea Funciară. Autoritățile nu știu despre existența acestei legi", a subliniat directorul PAID.

 

×