x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă LIVE VIDEO România Inteligentă: Parcul Științific și Tehnologic Măgurele

LIVE VIDEO România Inteligentă: Parcul Științific și Tehnologic Măgurele

08 Sep 2022   •   07:25
LIVE VIDEO România Inteligentă: Parcul Științific și Tehnologic Măgurele

Postul de televiziune Antena3, singurul canal de știri din România partener al CNN International, alături de cotidianul național Jurnalul, organizează, astăzi, o nouă conferință din seria „România Inteligentă”.

Conferința Națională „Parcul Științific și Tehnologic Măgurele – drumul de la inovație și cercetare la dezvoltare și progres” are loc astăzi, la București, de la ora 9.00. Se discută despre noile industrii născute din noile tehnologii, despre educația de calitate, care face conexiunea cu o piață dinamică a muncii, despre investițiile în infrastructură, ce reprezintă calea spre dezvoltare urbană sustenabilă și durabilă în orașul Măgurele. Una dintre cele mai importante teme dezbătute este despre proiectarea, finanțarea și realizarea Parcului Științific și Tehnologic Măgurele. 

 

Despre șansele și soluțiile de dezvoltare în sudul Capitalei, dar și despre cercetare și inovare, ca marile atuuri ale României, insuficient valorificate până acum, vor discuta, cu moderatorul Antena 3 CNN, Adrian Ursu, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului României, Academiei Române, Primăriei Orașului Măgurele, precum și ai institutelor de cercetare, la Athénée Palace Hilton, în Sala Regina Maria, unde se desfășoară noua conferință din cadrul proiectului „România Inteligentă”. Conferința va fi transmisă și live, pe site-ul antena3.ro și pe pagina de Facebook  Antena 3, începând cu ora 9.00. Prezentările, dezbaterile și schimbul de informații vor oferi o perspectivă clară și completă asupra obiectivului Magurele Science Park (MSP), dezvoltarea antreprenoriatului inovator la nivel regional și național, prin crearea de legături între industrie și cercetare, precum și prin asigurarea cadrului necesar dialogului permanent între cele două.

×