x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Explicaţii nesatisfăcătoare din partea prestatorilor de servicii

Explicaţii nesatisfăcătoare din partea prestatorilor de servicii

15 Iun 2009   •   00:00

În ultima vreme, au sosit la redacţie noi răspunsuri din partea unor unităţi pe care ziarul Delta le-a vizat în diferite materiale de presă. Vom comenta câteva dintre acestea.



Referitor la articolul "Preluarea ambalajelor din magazine", publicate de ziarul Delta la 13 aprilie, Întreprinderea Comercială cu Ridicata pentru Produse Alimentare (ICRA) ne răspunde: "Cele sesizate de dv. sunt juste. Pentru remedierea deficienţelor privind activitatea de preluare a ambalajelor s-au întreprins următoarele măsuri" (şi urmează concret un şir de măsuri). Toate bune, numai că în loc ca aceste măsuri să aibă eficienţă, cum ne-am fi aşteptat, activitatea vizată de noi trenează în continuare. Din nou cetăţenii vin la redacţie sesizând nereguli care ţin de indisciplina personalului, cum încearcă ICRA să ne convingă în răspunsul primit. De aceea, credem, conducerea ICRA a rămas datoare.


"Vă comunicăm că problema aprovizionării cu cuie (sic!) este în preocuparea noastră", ne spu­ne, într-o adresă, UJECOOP Tulcea ca ră­s­puns la articolul "Tândală şi Păcală" apărut în ziarul de la 6 aprilie a.c. De ce nu se găsesc totuşi cuie? Urmează o lungă explicaţie din care rezultă că toată vina aparţine producătorilor, furnizorilor, repartizorilor, coordonatorilor de balanţe etc. Ce înţelege cititorul din asemenea denumiri? El vrea să găsească banalele cuie şi pentru aceasta biroul comercial al amintitei unităţi trebuie să-şi facă datoria.
D. Preda - Delta (jud. Tulcea), nr. 2.090/1989

×
Subiecte în articol: special