x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Sugestii, sesizări, reclamaţii: Cartierul Fratelia din Timişoara, "sufocat" de gunoi

Sugestii, sesizări, reclamaţii: Cartierul Fratelia din Timişoara, "sufocat" de gunoi

23 Ian 2009   •   00:00

Asociaţia nevăzătorilor din RSR a trimis Filialei teritoriale Timişoara o adresă prin care se arată: "ţinând sea­mă că unele filiale au solicitat sprijin în obţinerea de materiale pentru con­fec­ţionarea semnelor de circulaţie in­di­catoare trecere nevăzători, vă îna­in­tăm modelul, cu dimensiunile pre­vă­zute de Direcţia de drumuri şi poduri – Întreţinerea semnelor ru­tiere Bucu­reşti.



Pentru confecţio­narea şi implan­tarea acestora veţi lua legătura cu or­ganele de miliţie de pe teritoriul filialei dv." Cererea a fost înaintată de  Coope­rativa "Progresul" Timişoara – unde lucrează o bună parte din rândul acestor oameni –, dar răspunsul întârzie. S-ar cuveni, ne spune pre­şedintele unităţii, ec. Octavian Vlad, să li se acorde mai multă înţelegere şi din acest punct de vedere, ştiind că municipiul Timi­şoara este un oraş cu o intensă circulaţie rutieră şi că legă­tura cooperativei cu restul zonelor se realizează prin puncte cu trafic intens.


În Timişoara, într-unul din vechile cartiere (Fratelia), o parte din clădiri au in­­trat în aria binefăcătoare a dezvol­tă­rii şi sistematizării. Bucuria oamenilor este umbrită de practica unor deţină­tori de platforme hipo care, profitând de faptul că nu s-a des­chis încă şan­tierul, au făcut din curţile imobilelor de la numerele 3-5 şi 7 ade­vărate halde de gunoi. Ce va fi aici când vor începe zilele călduroase, se în­trea­bă semnatarii scrisorii, amintind că stra­da pe care erau situate aceste imo­bi­le poartă numele de ... Strada Florilor?
Rubrică realizată de Antoaneta Măgură
Drapelul roşu, jud. Timiş, nr. 13685 din 1989

×
Subiecte în articol: special