x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Anchete Capitala desfrâului ”gang-bang”. 100.000 de turiști străini vin în România pentru sex

Capitala desfrâului ”gang-bang”. 100.000 de turiști străini vin în România pentru sex

de Sergiu Cora    |    22 Apr 2015   •   11:25
Capitala desfrâului ”gang-bang”. 100.000 de turiști străini vin în România pentru sex

“Organizăm petreceri de tip gang-bang” sau “Fanteziile tale devin realitate alături de noi”. Aşa sună tot mai multe anunţuri de pe site-urile de profil din România. Cele mai multe se adresează celor din Capitală, dar în special străinilor care vizitează Bucureştiul.

M-am transformat pentru o zi în cetăţean străin în căutare de plăceri româneşti. Prima oprire, o vilă de la periferia Capitalei. Un loc despre care un tânăr de aproape 30 de ani promite că va fi “raiul pe pământ”, cel puţin pentru o noapte.  “La noi se face gang-bang!” o spune hotărât tânărul afacerist, chiar de la intrare în vilă. Băiatul te măsoară atent din cap până în picioare, pentru a-şi da seama, probabil, de cât de gros e buzunarul străinul naiv din faţa sa. “E genul acela de petreceri cu totul la pachet, nu?”,  întreb eu cu o română stricată voit. “Totul la pachet, da!” răspunde omul, cu aceeaşi hotărâre şi cu un rânjet în colţul gurii, semn că a înţeles perfect ce caut. “Inclusiv sex?” “Inclusiv, da! Asta e specialitatea noastră, pentru străini!” Apoi, omul mă invită să arunc un ochi în camerele întunecoase, pentru a-mi arăta că la el calitatea e literă de lege şi siguranţa e la ea acasă. Are patru camere cu câte un pat în fiecare şi un salon, cu un bar amenajat cel mai probabil de el. Acolo, de la orele 22.00 va începe “nebunia”.

Cel puţin cinci sute de euro pentru o petrecere

Îi sugerez organizatorului de show-uri gang-bang că voi veni însoţit de două prietene, pentru ca petrecerea să fie cu adevărat reuşită. Omul se arată extrem de încântat de propunere şi promite că vine şi el cu un bonus: “Dacă aveţi şi dumneavoastră două, cu atât mai bine. Mai aduc eu două, trei, facem patru, cinci...” Iar distracţia pare garantată. Pe lângă întrebări despre ce prefer de băut sau de mâncat, tânărul ţine să-mi reamintească ce se va întâmpla la noapte. “Facem gang-bang! Chiar asta se întâmplă. Schimb de parteneri şi tot ce vă trece prin minte!” La final, când e aproape sigur că m-a câştigat de client, omul mă bate prieteneşte pe umăr şi îmi spune: “Să aveţi măcar vreo cinci sute la dumneavoastră, că dimineaţă ne-om socoti noi!” Îl aprob cu o privire scurtă şi îi promit că ne vom revedea peste câteva ceasuri.

Orgii sexuale cu transexuali, la mare căutare în Capitală

Bucureştiul oferă plăceri pentru toate gusturile. Din cei o sută de mii de turişti care vin anul pentru sex, o treime caută orgii cu transexuali. Am vrut să aflu cine accesează astfel de servicii şi mai ales pe câţi bani. Cu greu am obţinut o întâlnire de zece minute cu Ana, un transexual care se întâlneşte numai cu străini. Din capul locului, transexualul mi-a spus că are experienţă vastă în domeniu şi că la el, dacă plăteşti cât cere, e bine, dacă nu îţi pierzi vremea degeaba. “La mine vin oamenii să se simtă bine! Eu ştiu cum să fac asta!” Iar la o sută de euro pe oră, cât cere Ana, am vrut să aflu mai multe despre serviciile oferite. “Ce poţi să oferi, ce nu poţi să oferi?” “Pasiv, activ… De toate!” Cât despre clienţii care-i bat la uşă, transexualul a mărturisit că cei din Vestul şi Nordul Europei sunt cei mai frecvenţi. De conaţionali de-ai noștri nici nu vrea să audă, pentru că, după el, românii încă sunt înapoiaţi în percepţii. “Vin nebuni cu cuţite şi cu bâte să mă omoare...” S-a descurcat de fiecare dată, dar, spune că a învăţat cum să-şi selecteze clienţii. A închiriat un apartament chiar în centrul Capitalei şi înainte de a primi clienţii în casă îi analizează minute bune pe vizorul uşii. Lucrează pe cont propriu însă are contacte solide în breaslă. După multe insistenţe, am reuşit să obţin de la Ana, numărul de telefon al unui  grup de transexuali care organizează petreceri private. Tot pentru străini. “La noi, cu toate trei, în jur de opt, nouă, zece milioane, adică 250 de euro”

Italienii, în topul turismului sexual

Cei mai mulţi dintre străinii care ne vizitează ţara în căutare de sex, potrivit Institutului Naţional de Statistică sunt italienii, aproape 70 de mii, anul trecut. Nu mai puţin de 57 de mii de americani au fost fermecaţi la rândul lor de domnişoarele de la noi. Nemţii şi britanicii au venit pentru a gusta din plăcerile vinovate româneşti în număr egal, câte 50 de mii în 2014. În ultimii ani, în Capitală, s-a dezvoltat aşa-numitul turism sexual. Majoritatea hotelurilor care cazează străini, au neoficial în ofertă şi dame de companie. 25 – 30 de milioane de euro aduc anual sexul şi orgiile sexuale .

Alte articole interesante
 

×