x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Boc face "aroganţe" ca s-o apere pe Udrea

Boc face "aroganţe" ca s-o apere pe Udrea

de Mircea Opris    |    18 Iul 2009   •   00:00
Boc face "aroganţe" ca s-o apere pe Udrea
Sursa foto: Mircea Opriş/

Aflat ieri la Timişoara, Emil Boc a reconfirmat im­per­tinenţa Guvernului în ceea ce pri­veş­te cheltuirea "cu dedicaţie" a banilor publici. Ima­ginea "all inclusive" a Elenei Udrea este apă­ra­tă de şeful Exe­cu­tivului, pentru care nu contează nici suma şi nici legalitatea con­tractului, ci doar "promo­va­rea imaginii Ro­mâ­niei" cu orice preţ.



Întrebat ce părere are des­pre suma de 200.000 de euro plătită de Mi­nis­­terul Turismului că­tre Realitatea TV, premierul a răspuns că "Ro­mâ­nia are nevoie să fie promovată. Trebuie să fructi­ficăm ceea ce are această ţară. Orice investiţie în tu­rism este o in­ves­ti­ţie în promo­va­rea imaginii Ro­mâ­niei". La rândul ei, Elena Udrea s-a declarat, tot ieri, co­pro­du­că­tor al emisiunii "Realitatea All Inclusive".


Elena Udrea: "Nu cad în capcane"

"Sunt o persoană serioasă, un  politician cu experienţă, nu cad în capca­na unor astfel de întrebări", a de­cla­rat Elena Udrea.

Acesta a fost răspunsul ministrului Turismului la întrebarea dacă nu riscă ace­eaşi soartă cu cea a Monicăi Ridzi, în urma dezvăluiri­lor despre "trocul" imagine - bani publici, practicat de Udrea.

Ea a fost pre­zen­tă ieri în fosta Capitală Cultu­ra­lă pentru a face câteva ture cu ma­şi­nile în­scrise în raliul Sibiului şi a participa la inaugurarea noului Hotel Hilton, unde, spre sur­prin­derea tu­turor, a fost întâmpinată de un marinar şi două dive: una blon­dă, alta brunetă.

În ciuda hotelului inaugurat şi a camerei rezervate aici, Udrea a dor­mit la Hotelul Ramada, al omului de casă al PD-L Sibiu, Ilie Carabulea, cel care asigură caza­rea şi sălile de conferinţă pentru toa­tă guvernarea şi o parte din lucrările la centura ocolitoare a Sibiului. (Dan Tomozei)

×
Subiecte în articol: special