x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Bucătarul personal al lui Michael vorbeşte despre "ziua morţii"

Bucătarul personal al lui Michael vorbeşte despre "ziua morţii"

29 Iul 2009   •   00:00
Bucătarul personal al lui Michael vorbeşte despre "ziua morţii"
Sursa foto: Nick Ut/AP

Kai Chase, femeia care se ocupa personal de mâncarea megastarului s-a hotărât să vorbească despre ce s-a întâmplat în casa lui Michael pe 25 iunie, ziua morţii cântăreţului american.



Într-un interviu acordat Associated Press, Chase spune că ştia că ceva nu este în regulă în acea dimineaţă deaorece doctorul Conrad Murray nu coborâse să ia sucul natural şi micul dejun pentru Michael Jackson. Femeia în vârstă de 37 de ani a povestit reporterilor că era obişnuită cu vizitele doctorului. "De obicei, venea pe la orele 21.00 şi stătea în casă până dimineaţă. De multe ori, doctorul cobora cu tuburile de oxigen, dar niciodată nu l-am întrebat ce face cu ele, iar Jackson nu părea că ar lua sedative sau că starea lui de sănătate ar fi precară ", declară Chase.

În interviu, Chase povesteşte ce anume îşi aminteşte din ziua de 25 iunie: "Am început să pregătesc prânzul, după care m-am uitat la ceasul de la telefonul mobil şi mi-am dat seama că este deja miezul nopţii. Pe la 12.10 noaptea, dr Murray a coborât alergând strigând Ţipa foarte tare. M-am dus în camera unde se jucau copiii. Prince a fugit la dr. Murray şi, din acel moment, puteai simţi că energia din acea casă s-a schimbat".

În continuare, femeia povesteşte că i-a văzut pe paramedici fugind pe scări şi că Paris, fiica megastarului, plângea. La ora 1.30 noaptea, cei care se ocupau de pază i-a comunicat femeii că, atât ea cât şi personalul auxiliar trebuie să părăsească reşedinţa deoarece Michael Jackson urma să fie dus la spital.

Kai Chase a fost angajată de Michael Jackson în martie, dar slujba sa nu a durat decât până în mai. A fost rugată, din nou, în iunie, să revină la reşedinţă. Chase a povestit jurnaliştilor că avea să-l însoţească pe megastar în turneul "This Is It", că toate actele legate de angajare erau semnate şi că plecarea la Londra urma să aibă loc pe 3 iulie. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special