x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Coafuri rebele

Coafuri rebele

de Raluca Grintescu    |    15 Iun 2008   •   00:00
Coafuri rebele

ÎN TREND ● Se poartă newstalgia şi rockmantic!
Culori calde, vii, contraste puternice, romantism sînt temele propuse de celebrul hairstylist Mario Krankl pentru coafurile sezonului estival.



ÎN TREND ● Se poartă newstalgia şi rockmantic!
Culori calde, vii, contraste puternice, romantism sînt temele propuse de celebrul hairstylist Mario Krankl pentru coafurile sezonului estival.

Sala New York a Hotelului Sofitel a găzduit supershow-ul contrastelor The Trend Zoom 2008 susţinut de celebrul hairstylist austriac Mario Krankl, specialist în tunsoare, culoare şi styling. Campion Mondial în Hairdressing (1990) şi Guest Artist Goldwell, Mario este considerat creatorul curentului "The Trend Zoom". A susţinut show-uri de coafură în toată Europa, în Africa, Asia şi SUA şi este proprietarul faimosului Salon "International Hairline" din Salzburg, Austria. La Bucureşti, el a fost secondat de Thornsten Uhlrich, un binecunoscut hairstylist german alături de care a susţinut un show de zile mari. The Trend Zoom 2008 a prezentat două teme construite din contraste şi intitulate sugestiv Newstalgia şi Rockmantic.

NEWSTALGIA. Tema inspirată de stilul de aur al anilor ’20, atunci cînd Bauhaus şi Art Deco au fost la apogeul creativităţii, prezintă o atingere nostalgică de farmec şi de lux. Tot ceea ce înseamnă culori strălucitoare, materiale luxoase şi tunsori clasice sînt îmbunătăţite cu linii clare care creează un aspect modern. Contrastul dintre vechi, elegant şi modern culminează în culorile de aur sclipitoare şi elegante de la un roşu expresiv la un blond-şampanie sofisticat.

ROCKMANTIC. Umbră şi Lumină. Armonie şi Rebeliune.  Inspirată din stilul de viaţă
Rock’n Roll cu tunsori şi stiluri confortabile, asociate cu materiale brute (pielea, metalul şi lacul), viziunea Rockmantic trasează o linie de lejeritate aproape subversivă. Totul ţine de contraste aranjate cu pricepere, care sînt create prin alăturarea nuanţelor deschise de cele închise. Nuanţe expresive, extravagante – de la violet la roz, de la gri deschis la argintiu sau de la fildeş la negru intens.

În 2008, trendurile impun lungimi scurte de păr sau lungi. În general, părul nu are o cărare anume, ci este lăsat liber, aşa cum se aranjează natural. Nimic nu trebuie forţat!"

Mario Krankl

×
Subiecte în articol: tentaţii