x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ful secret al lui Michael Jackson

Ful secret al lui Michael Jackson

de Anca Aldea    |    22 Iul 2009   •   00:00

Omer Bhatti, "fiul secret"" al lui Michael Jackson cere efectuarea unui test de paternitate, informează site-ul Femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.



Potrivit publicaţiei online, Omer este un dansator norvegian în vârstă de 25 de ani. El ar putea fi cel de-al patrulea copil al megastarului, rezultat dintr-o aventură de-o noapte care ar fi avut loc în 1984. Surse citate de site afirmă că Michael ar fi recunoscut în 2004, în faţa unor prieteni, că el era tatăl lui Omer. Tânărul dansator a primit din partea familiei Jackson un loc în primul rând, în timpul ceremoniei publice organizate în memoria lui Michael, la 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles.

Mama lui Omer, Pia, şi soţul său, Riz (şi tată vitreg al lui Omer), au lucrat amândoi pentru Michael Jackson - Pia ar fi lucrat ca bonă, iar Riz ca şofer personal al cântăreţului. Tabloidul britanic The Sun o citează pe Ria spunând: "El a fost regele muzicii pop. Însă pentru noi, el a însemnat mult mai mult de atât".
Anul trecut, Omer a recunoscut că ţine legătura cu Michael. "Cred că loialitatea mea este singurul motiv pentru care încă mai păstrăm legătura. El este un om incredibil de bun". Tânărul a locuit la ferma Neverland a lui Michael Jackson timp de câţiva ani, începând din 1997, iar câteva înregistrări video îl prezintă în timp ce desfăcea cadourile primite din partea starului şi jucându-se cu un bebeluş, despre care se crede că ar putea fi unul dintre cei trei copii ai cântăreţului.

Presa susţine că Omer l-a cunoscut pe Michael Jackson în Tunisia, în 1996, pe când avea 12 ani, şi l-a impresionat pe acesta cu mişcările lui de dans. De atunci, el a colaborat cu starul pop de mai multe ori pe scenă.

×
Subiecte în articol: special michael