x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info

Info

17 Aug 2008   •   00:00

ATENŢIONARE - Temperaturi extreme
Meteorologii au prelungit pînă astăzi atenţionarea cod galben de caniculă în cea mai mare parte a Munteniei, sudul şi estul Moldovei, vestul Dobrogei, unde indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80. Numărul judeţelor avertizate a fost redus de la 17 la 9: Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Buzău, Ilfov şi municipiul Bucureşti. Valorile termice maxime se vor situa frecvent în jurul valorii de 37 de grade.



ATENŢIONARE - Temperaturi extreme
Meteorologii au prelungit pînă astăzi atenţionarea cod galben de caniculă în cea mai mare parte a Munteniei, sudul şi estul Moldovei, vestul Dobrogei, unde indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80. Numărul judeţelor avertizate a fost redus de la 17 la 9: Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Buzău, Ilfov şi municipiul Bucureşti. Valorile termice maxime se vor situa frecvent în jurul valorii de 37 de grade. (A.A.)

PITEŞTI - Strip-tease pentru sinistraţi
O parte din încasările unui spectacol de strip-tease, organizat în noaptea de vineri spre sîmbătă într-un club din Piteşti, va ajunge la sinistraţii din Moldova, relatează Mediafax. Suma provine din onorariile artiştilor, din încasările clubului care a găzduit evenimentul caritabil şi din donaţii făcute de oamenii de afaceri piteşteni. Spectacolul, la care biletul de intrare a costat 15 lei, a fost susţinut de o trupă de strip-tease masculin şi de protagonista unor filme pentru adulţi.

FRANŢA - Cea mai scumpă vilă, la un rus
Miliardarul rus Mihail Prohorov va fi noul proprietar al vilei Leopolda din Villefranche-sur-mer, pe Coasta de Azur, achiziţionată de la văduva unui om de afaceri cu 496 de milioane de euro, potrivit AFP, care citează cotidianul Nice-Matin. Nici o sursă din cadrul tranzacţiei nu a putut fi contactată pentru a confirma informaţia. În vîrstă de 43 de ani, Prohorov are o avere de circa 19,5 miliarde de dolari, potrivit clasamentului Forbes.

×
Subiecte în articol: eveniment