x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Anda Adam ne-a mărturisit cum se simte în postura de mamă: “E un sentiment unic, practic am început o viaţă nouă”

Anda Adam ne-a mărturisit cum se simte în postura de mamă: “E un sentiment unic, practic am început o viaţă nouă”

de Paul Bardasu    |    19 Feb 2017   •   09:48
Anda Adam ne-a mărturisit cum se simte în postura de mamă: “E un sentiment unic, practic am început o viaţă nouă”

Cântăreaţa Anda Adam este, fără îndoială, una dintre atracţiile celui de-al 11-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, care debutează mâine la Antena 1. Artista ne-a povestit cu zâmbetul pe buze cum a primit vestea reîntoar­cerii în emisiunea-concurs, dar şi cum i s-a schimbat viaţa de când a intrat în clubul mămicilor. E clar, noua comoară a Andei este Evelin, puştoaica ei în vârstă de un an şi trei luni.

 

Jurnalul Naţional: Cum ţi s-a schimbat viaţa după ce a venit pe lume fetiţa ta?

Anda Adam: Pot spune că am început o viață nouă. Este o viață plină de fericire și iubire imensă în suflet. De când a ve­nit pe lume Evelin, înțeleg toate lucrurile și le trăiesc mult mai profund. Evident, s-au schim­bat și prioritățile, dar ea este cel mai important lucru pentru noi și așa o să și rămână.

Cum e să fii mămică?

Este UNIC și nu se poate compara cu nimic. Să știi că acum o iubesc și mai mult pe mama mea. Pentru că realizez cât de multă iubire și grijă mi-a oferit de când eram copil și până în prezent.

Cum o alinţi pe micuţă?

De când era în burtică îi zi­ceam “gărgăriță”. Așa mi-a venit atunci, pur și simplu. Și tot așa îi spunem şi acum: “gărgă”!

Mai face “ordine” în şifo­nier?

Face ordine, mai nou, în toa­tă casa! Scoate tot și numai noi știm cum le și pune la loc! Zil­nic, în felul acesta, facem cardio în adevăratul sens al cuvântului.

 

Vrea să slăbească încă 4-5 kg până la vară

Mai e un pic şi trece iarna. Ai ajuns la silueta dorită, cu care să te afişezi la mare?

Nu încă! Mai am de slăbit 4-5 kg, ca să fiu cum îmi do­resc. În sarcină am luat 9 kg și când am ieșit din materni­tate cred că mai aveam doar 2 kg peste greutatea mea normală. Însă vreau să mai slăbesc 5 kg, ca să fiu super­definită, așa, ca pentru vară, nu?

Ai luat o pauză de la cântat, când ai născut-o pe Evelin. Cum a fost reîn­toarcerea pe scenă?

Am luat o pauză cam scurtă! Pe 30 noiembrie am născut și de Revelion eram pe scenă, pentru că am avut con­certe. Abia așteptam să cânt, fiindcă sunt o persoană foarte activă și pauza asta de o lună m-a cam încurcat! Lumea aș­tepta apoi să apar cu o piesă nouă și am venit cu una pe mă­sură: “Am chef”, produsă de Hahaha Production, care a de­venit hit. Ce urmează anul ăsta o să vă placă tare, pentru că o să-mi schimb total show-ul, o să vin cu ceva superinedit și am de gând să îmi fac cea mai tare echipă de concerte de pe piață. One woman show o să fiu, așa cum mi-am tot învățat publicul de câțiva ani încoace.

Cum crezi că va fi reîn­toarcerea pe micul ecran?

O să mă distrez maxim în pielea personajelor pe care mi le va oferi ruleta, la “Te cunosc de undeva!”, și sunt convinsă că și cei care ne vor urmări se vor distra de minune, doar ăsta este scopul nostru în acest show. Mie, una, mi se pare cea mai tare emisiune de divertisment de la noi.

Cum ai primit vestea că ai fost din nou “convocată” la TCDU?

Am fost foarte, foarte feri­cită să primesc această veste, pentru că momentele pe care le trăim noi acolo sunt geniale. E megadistracție atât în culise, la machiaj, repetiții, cât și pe sce­nă. Este o experiență unică de fiecare dată și o provocare în același timp și sunt foarte bucu­roasă că fac iar parte din gașca de zurlii.

Ce aşteptări ai de la această emisiune? De ce ţi-e frică?

După două sezoane chiar nu îmi mai este frică de nimic. Am avut și chelii, și barbă, și păr pe piept, și burtă, și gușă, și riduri, și păr alb, deci nu mai am nici o temere. Distracție să fie, ca să le descrețim frunțile celor care stau acasă în fața  televi­zorului și ne privesc.

Mai ţii legătura cu foştii colegi din R.A.C.L.A.? Dar cu Marijuana?

Da, țin legătura cu Rima­ru, cu care am și scos un single nou, “Nu te-am uitat”. Și a fost iar un hit în formula asta, ca pe vremuri. Mă bucur foarte tare că am făcut asta după atâția ani. De Marijuana, în schimb, chiar nu mai știu nimic.

Te chemă şi Angelica. Îţi spune cineva aşa?

Nimeni... dar absolut nimeni. În schimb, mi se spune Andone sau Andro­maca.

×
Subiecte în articol: anda adam