x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Întrebări care au blocat Ministerul Turismului

Întrebări care au blocat Ministerul Turismului

23 Iul 2009   •   00:00

De la începutul campaniei de presă, Jurnalul Naţional a trimis o serie de solicitări către Ministerul Turismului. Chiar dacă se plânge că am blocat activitatea Ministerului Turismului, care lucrează doar pentru a raspunde la solicitările noastre, raspunsurile trimise nu fac prea multă lumină în hăţişul cheltuielilor de la minister. Cu toate acestea, Elena Udrea acuză Jurnalul Naţional că nu publică informaţiile pe care le transmite.



Redăm mai jos întrebările la care aşteptăm răspunsuri:

● Care este suma alocată de Ministerul Turismului pentru deplasarea ministrului Elena Udrea în deplasările externe de la numirea în funcţie şi până în prezent?
● Ce sume au fost alocate de minister pentru participarea României la târgurile internaţionale?
● Ce sumă a fost alocată de minister pentru deplasările interne ale ministrului Turismului?
● Ce sumă a fost alocată de minister pentru deplasarea ziariştilor la evenimentele interne la care a participat şi Elena Udrea?
● Care este suma alocată de MT pentru deplasarea ziariştilor în delegaţiile externe care au însoţit-o pe Elena Udrea?
● La cât se ridică suma alocată de la bugetul ministerului pentru diurna ziariştilor?
● Câţi ziarişti au făcut parte din fiecare din delegaţiile externe?
● Care este lista cu ziariştii care au însoţit-o pe Elena Udrea în deplasările externe realizate de la momentul numirii şi până în prezent, care au beneficiat de diurnă?
● Ce sumă a cheltuit ministerul Turismului cu ziariştii, detaliat pe fiecare deplasare? De ce serivicii au beneficiat aceştia?
● A fost organizată licitaţie sau selecţie de ofertă separat de cea denumită "Lumină la malul marii" pentru organizarea concertului susţinut de Goran Bregovic de Paşti pe litoral? Daca da, de ce?
● Ce firme au depus oferte? Care au fost ofertele?
● De asemenea, aşteptăm să ne fie furnizat Contractul de coproducţie a emisiunii "Realitatea All inclusive" încheiat de Ministerul Turismului cu postul de televiziune Realitatea. MT a făcut public contractul dar a omis să dezvăluiască documentele anexe: oferta tehnică şi financiă a RTV şi documentaţia descriptivă.

×
Subiecte în articol: special