x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Michael Jackson: "Fraţii mei mă credeau un prostănac!"

Michael Jackson: "Fraţii mei mă credeau un prostănac!"

20 Sep 2009   •   00:00
Michael Jackson: "Fraţii mei mă credeau un prostănac!"
Sursa foto: /www.newsoftheworld.co.uk

Megastarul şi-a caracterizat familia într-un interviu acordat bunului său prieten, David Gest. Acesta a hotărât acum să dea publicităţii înregistrările din timpul realizării acelui material. Michael şi-a spus părerea despre fiecare membru al clanului Jackson.




Ascultă aici!

Dacă despre tatăl şi fraţii săi nu a avut niciodată cuvinte de laudă, surprinzător este că nici pe mama sa nu o mai iubea aşa cum pretindea în public. "M-a dezamăgit foarte mult. A dat un interviu despre mine şi ştie că nu-mi place să vobească. Nu era treaba ei", declara atunci artistul. "Mama nu şi-a dorit niciodată fete. Dacă era după ea, ar fi avut doar băieţi. Le-a spus asta chiar şi surorilor mele".

Michael despre Tito: "Este un împătimit al maşinilor, o maimuţă unsuroasă. Îi place să construiască avioane de jucărie, să lipească toate acele mici piese de plastic. Este atât de plictisitor!".

Despre Marlon: "Toată lumea spunea despre el că este urât. Şi încerca mereu să ma copieze pe scenă. Orice încercam să fac, Marlon mă copia imediat. Uram lucrul ăsta".

Jackson l-a acuzat pe fratele Jermaine, care s-a despărţit de prima sa soţie pentru a fi cu o altă femeie, că este un afemeiat: "Jermaine era fie cu ochii după fete, fie pus pe glume. Îmi pare rău că nu a avut încredere în el ca să urmeze o carieră solo".

Despre Jackie, fratele cel mai mare, Michael spunea că întotdeauna a fost un pesimist: "Privea viaţa într-un mod negativist şi totul era pus la îndoială".

"Este foarte încăpăţânat. Nu asculta de nimeni şi era greu de cap. Tu îi spui că este lumină, el spune că este întuneric. Îi place să se dea bărbat, macho. Nu voi uita niciodată ziua în care ne-am întâlnit cu producătorul nostru care i-a spus că trebuie să fie pe picioarele lui. Randy s-a ridicat şi a spus că el este un adevărat bărbat. Toţi am început să râdem", povesteşte Michael despre fratele mai mic, Randy.

Nici femeile din clanul Jackson nu au scăpat de caracterizările artistului. "M-a dezamăgit foarte mult. A dat un interviu despre mine şi ştie că nu-mi place să vobească. Nu era treaba ei", declara atunci artistul în legătură cu mama sa. "Mama nu şi-a dorit niciodată fete. Dacă era după ea, ar fi avut doar băieţi. Le-a spus asta chiar şi surorilor mele".

Despre La Toya: "Pentru mine este d-ra drăguţă şi obraznică. Am intrat odată în camera ei şi mi-a spus să nu stau pe canepea, ci pe pat sau pe covor. Vroia ca totul să fie păstrat proaspăt. Dacă tuşeşti la masă, ea îşi acoperă farfuria. Ia dacă strănuţi, fuge în altă cameră. Şi nici să nu te gândeşti să vezi vreun film. Nu înţelege de ce mă uit la Războiul Stelelor sau alte filme".

Michael Jackson a fost gelos atunci când surioara favorită a plecat de acasă şi s-a căsătorit cu producătorul James DeBarge, în 1984. "Janet este un băieţoi. am fost distrus când s-a căsătorit. Făceam totul împreună şi semănam foarte mult. Ne făceam planul din ziua respectivă şi îl urmam cu sfinţenie".

Despre Joe: "Sufeream enorm dacă trebuia să-mi petrec o întreagă zi alături de el. Este un tată foarte gelos. Nu-ţi arată că te iubeşte, dar îi îndepărtează pe cei care se apropie de noi. Niciodată nu l-am simţit aproape. Pentru mine, este un personaj foarte misterios".

Michael şi-a făcut şi o caracterizare personală: "Fraţii mei au crezut că sunt un prostănac, o persoană naivă, moale şi dulce. Dar eu am fost cel care s-a dus la Berry Gordy (patronul Motown n.r.) şi i-am spus că plecăm. Eu sunt căpitanul navei mele. Iau în considerare sugestiile tuturor şi ascult sfaturile, dar decizia finală este a mea".

Megastarul a vorbit şi despre momentul în care a filmat reclama la Pepsi, atunci când i-a luat foc părul: "Urăsc Pepsi. Şi am urât să fac acea reclamă prostească. Singura parte frumoasă legată de acea reclamă este că am lucrat cu copiii".

×