x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Omenirea mai are doar 35 de generații! Vezi ce incident ar putea duce la extincția vieții pe planetă. Când vine Apocalipsa?

Omenirea mai are doar 35 de generații! Vezi ce incident ar putea duce la extincția vieții pe planetă. Când vine Apocalipsa?

de Dan Cuandi    |    17 Aug 2014   •   20:05
Omenirea mai are doar 35 de generații! Vezi ce incident ar putea duce la extincția vieții pe planetă. Când vine Apocalipsa?

 Cercetatorii de la Universitatea din Tennessee au descoperit ca „furtunile spațiale” pe care le traversează astreoidul cu numele „1950DA”, care se apropie de Pământ ar putea face ca viteza acestuia să crească, iar coliziunea să fie mai devastatoare decât s-a estimat inițial, scrie Independent.Co.Uk.

Ei au studiat asteroidul 1950 DA, care a intrat în atenție pentru prima dată în 2002, când astronomii estimau că sunt șanse de 1 la 300 a avut un unul din 300 ca planeta să fie lovită de acesta pe 16 martie, 2880. Cu toate acestea, șansele unei coliziuni au fost ulterior revizuite pentru o dată mai liniștitoare: în anul 4000.

Ultimele cercetări au readus însă în atenție data inițială: 16 martie 2880 - asta dacă nu se vor găsi soluțiile de deviere și dezintegrare a asteroidului, între timp.

Asteroidul are un diametru de un kilometru și se deplasează cu nouă kilometri pe secundă spre Pământ, de care s-ar putea lovi cu o viteză de 3.8000 mile pe ora. Impactul ar avea o forță de aproximativ 44.800 megatone de TNT și să provoace o explozie uriașă, un tsunami care va schimba climatul pe glob și va fi devastator pentru viața umană.

Omenirea mai are doar... 35 de generații.

Citește articolul integral pe RevistaFelicia.Ro.

Vezi și VIDEO AICI.


Te-ar putea interesa și
Cum alungăm GHINIONUL? Ce trebuie să aruncăm din casă?
Băutura Fericirii! Află rețeta și bucură-te de ea!
Rețeta miraculoasă pe bază de gelatină care „ia cu mâna” durerile de spate și de gât
Remedii naturale pentru anemie
Cum menții dorința sexuală în cuplu, pe termen lung?
Secretele sexului perfect!

×
Subiecte în articol: felicia apocalipsa