x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje ISU Tulcea: Mesaj Ro-Alert cu privire la ”riscul de cădere a unor obiecte din spațiul aerian”

ISU Tulcea: Mesaj Ro-Alert cu privire la ”riscul de cădere a unor obiecte din spațiul aerian”

de Redacția Jurnalul    |    24 Mar 2024   •   10:40
ISU Tulcea: Mesaj Ro-Alert cu privire la ”riscul de cădere a unor obiecte din spațiul aerian”

În cursul nopții trecute, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Tulcea a emis un mesaj RO-Alert pentru localitățile din zona de nord a județului, prin care a informat populația că ”există riscul de cădere a unor obiecte din spațiul aerian”.

ISU Tulcea a emis, noaptea trecută, un mesaj RO-Alert pentru localitățile din zona de nord a județului, prin care a informat populația că ”există riscul de cădere a unor obiecte din spațiul aerian”.

”În cursul nopții trecute a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgență 112 prin care apelantul a solicitat informații în urma primirii mesajului RO-Alert. Nu au fost apeluri care să semnaleze căderea unor obiecte în apropierea locuințelor ori a zonelor populate”, a arătat ISU Tulcea.

Mesajele RO-Alert au drept scop informarea populației cu privire la modul de comportare în asemenea situații, recomandarea de păstrare a calmului și măsuri de autoprotecție, a mai arătat sursa citată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spatiul aerian mesaj RO-ALERT