x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special "Ultimate Tribute Michael Jackson"

"Ultimate Tribute Michael Jackson"

de Daniela Titire    |    21 Sep 2009   •   00:00
 "Ultimate Tribute Michael Jackson"
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

Admiratorii lui Michael Jackson s-au întâlnit aseară în Piaţa Presei Libere pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Pop. Fanii artistului au urmărit primul concert susţinut de megastar în România, într-o proiecţie inedită pe Casa Presei Libere. "Ultimate Tribute Michael Jackson" - un superspectacol marca Jurnalul.  

Când este vorba de Michael Jackson, este impropriu spus "un ultim omagiu", deoarece la mai bine de trei luni de la moartea megastarului, i se mai aduc încă omagii în toate colţurile lumii. Cel mai iubit dintre artişti, supranumit "Regele muzicii pop" a fost readus în atenţie, printr-un spectacol organizat de Jurnalul Naţional şi Nova Music în parteneriat cu Primăria Sectorului 1.

"You Are Not Alone"! Primii simpatizanţi au venit încă de la ora 17:00, deşi evenimentul era anunţat să înceapă la 18:30. N-au lipsit nici de data aceasta sosiile care i-au copiat interpretului stilul vestimentar, fani mai vechi sau mai noi, tineri sau mai puţin tineri, familii venite cu copiii, ba chiar şi cu câinii.

Admiratorii s-au înghesuit să se pozeze cu... imaginea artistului, mai precis cu celebra fotografie care îl surprinde pe Michael în compania unui pui de tigru.

Cele două bannere expuse în deschiderea marelui eveniment au fost folosite drept fundal pentru "şedinţa foto" maraton. "Don't Stop'Till You Get Enough", "Rock With You", "Billie Jean", "Beat It", "Thriller", "Human Nature", "I Just Cant't Stop Loving You", "Bad", "The Way You Make Me Feel", "Dirty Diana", "Smooth Criminal", "Black or White", "You Are Not Alone", "Earth Song", "Blood on the Dance Floor", "You Rock My World", "Break of Dawn", "One More Chance" s-au auzit de la ora stabilită în cele câteva zeci de boxe, în timp ce pentru proiecţii admiratorii au fost nevoiţi să aştepte lăsarea întunericului. Talentaţii au strâns pu­blicul în jurul lor, întrecându-se în figurile de dans ale lui Michael.


DANGEROUS

Pe un "ecran" gigantic, mare cât cinci etaje, iubitorii muzicii pop-starului au văzut sau revăzut show-ul susţinut în urmă cu 17 ani de Michael Jackson pe Stadionul Naţional.

Dacă spectacolul amintit, care a avut loc la 1 octombrie 1992, a fost urmărit de peste 70.000 de spectatori, concertul din România fiind unul dintre cele mai de apreciate din turneul "Dangerous", la vizionarea proiecţiilor au fost câteva sute de fani care au umplut spaţiul din faţa Casei Presei Libere.

"Live in Bucharest: The Dangerous Tour" proiectat pe Casa Presei Libere a fost urmărit cu sufletul la gură, s-a mai strigat "I love you Michael", ce-i drept nu atât de tare ca la concerte, ci în şoaptă, s-a cântat, s-a dansat în grup şi separat, s-a ţipat, s-a lăcrimat pe cele mai îndrăgite melodii ale lui Michael. De asemenea, publicul a urmărit şi cele mai cunoscute videoclipuri ale superstarului. Evenimentul s-a încheiat cu un joc de artificii, conţinând mesajul "His Music Will Live Forever".

CD DE COLECŢIE

Pe lângă spectacolul incendiar, fanii cântăreţului au mai avut parte de încă o surpriză. Au putut achiziţiona cu o zi mai devreme CD-ul "Michael Jackson-Number Ones". Acelaşi material discografic va fi lansat oficial astăzi, 21 septembrie, numai împreună cu ediţia specială de colecţie a Jurnalului Naţional. "Beat It", "Dirty Diana", "Billie Jean" , "Thriller", sau "Smooth Criminal" sunt doar câteva dintre hiturile adunate pe discul "Michael Jackson - Number Ones".

×
Subiecte în articol: special