x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A demisionat Lăcătuş!

A demisionat Lăcătuş!

22 Oct 2008   •   00:00

În această dimineaţă, Marius Lăcătuş a demisionat de la conducerea Stelei. Lăcătuş a luat decizia în urma acuzaţiilor violente pe care i le-a adus patronul Gigi Becali imediat după finalul meciului cu Lyon, pierdut cu 5-3.



Lăcătuş: „M-au afectat acuzele domnului Becali”
Marius Lacatus a fost prezent alaturi de Gigi Becali la o conferinta de presa prin care s-a confirmat demisia sa din functia de antrenor al Stelei.
 
"În urma declaraţiilor lui Gigi se lăsa loc de interpretări şi de aceea am decis să renunţ. A fost un an destul de bun, se putea şi mai mult, dar din păcate nu am reuşit să obţin mai multe performanţe. E o experienţă şi poate voi învăţa din greşeli. Plec pentru că nu văd perspective bune din partea reacţiilor suporterilor şi ale presei".

Lăcătuş a mai spus că nu-i poartă pică lui Gigi Becali pentru declaraţiile făcute după meciul cu Lyon:
"Asta e, la supărare fiecare spune anumite declaraţii. Nu-mi place ca astfel de lucruri să fie făcute publice, dar acum a fost altceva, am ales să vin alături de Gigi tocmai ca să nu lăsăm loc de interpretări", a declarat Lăcătuş,

Lăcătuş a luat decizia în urma acuzaţiilor violente pe care i le-a adus patronul Gigi Becali imediat după finalul meciului cu Lyon, pierdut cu 5-3.

Lăcătuş s-a prezentat la stadion în jurul orei 10:00, şi-a strîns lucrurile personale din biroul de la tribuna a II-a şi a plecat acasă. El nu a apucat încă să le comunice decizia nici jucătorilor săi, dar nici lui Gigi Becali.

Gigi Becali a plecat la 3-4
Imediat după ce Lyon a marcat golul de 3-4, patronul Stelei, Gigi Becali a plecat nervos de la meci.
A coborat de la oficială cu capul în pămînt, alături de vărul său, Virgil, şi s-a urcat direct în maşină, fiind urmat o maşină de bodyguarzi.

Acuzatiile lui Gigi dupa meciul de aseara

Gigi Becali: "Îl las pe Marius să se înece!"
Gigi Becali a pus tunurile pe propria echipă! A început, la Fanatik, cu Marius Lăcătuş: "Cînd ai 2-0 şi apoi 3-2 la pauză şi după aceea pierzi, doar antrenorul e de vină! Da, antrenorul e principalul vinovat. Cum a fost Piţi cu Franţa, aşa e şi Lăcătuş acum! Trebuia să-i schimbe şi pe Arthuro, şi pe Semedo".

"Nu ştiau pe ce lume sînt!"
Au urmat jucătorii, cîţiva loviţi fără menajamente. "Arthuro nu ştia pe ce lume trăieşte, a dat greşit cu capul, de aceea a dat gol! Iar Semedo era vai de mama lui acolo, pe teren! Deşi conduceam, pe el nu-l interesa jocul. Îi schimbam din secunda unu, la pauză. Au mers amîndoi pe vrăjeală".

Finanţatorul Stelei a criticat dur şi la sport.ro. "Sînt aşa de supărat, ce-a jucat Steaua? Spuneţi-mi ce a jucat Steaua? E numai greşeala antrenorului! Eu n-am şcoala de antrenori, dar eu, Gigi Becali, dacă am 2-0 şi apoi 3-2 la pauză, nu mă mai bate nimeni! Păi, ar trebui tot careul să fie pădure de jucători. De ce să mai atac la 2-0? Să le dau 5-0? Cum e posibil ca la 2-0 să am doar 4 jucători în apărare?! Îl chem şi pe Arthuro, pe toţi, . Atît!".

"Hagi n-ar fi pierdut meciul. Nici eu!"

Becali a continuat, dezvăluind un dialog dinaintea partidei cu Lăcătuş: "Eu am nevoie de un jucător de forţă, cu care să ţin rezultatul. Am vorbit cu Marius înainte de meci, d-aia mă oftic, că am vorbit cu pereţii! L-am rugat atît: . La pauză putea să-l scoată pe Arthuro şi să-l bage pe Ghionea, chiar el mi-a zis înainte de partidă că va face aşa. Îl scot pe Semedo, care e spiriduş, îl bag pe Toja, să ţină mingea, să pasăm. Un antrenor mare aşa făcea. Hai, mai luam un gol, dar nu trei! Mă doare inima din cauza asta. Dacă făceam 3-3, nu mă mai durea, eram mulţumit, aveam şanse şi la Lyon".

Apoi a hotărît soarta lui Lăcătuş: "Am zis că nu-l dau afară, nu-l dau! Marius să facă orice vrea el, pînă cînd se va îneca. Hagi n-ar fi pierdut acest meci! Ca să pierzi meciul ăsta e ceva incredibil. Dacă Hagi avea 2-0, nu pierdea niciodată. Nici eu dacă eram antrenor, nu pierdeam.".

www.gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport gigi becali gigi becali lacatus