x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A început era Bonetti

A început era Bonetti

de Daniel Stan    |    02 Iul 2009   •   00:00
A început era Bonetti
Sursa foto: Radu Tuţă/Agerpres

Tehnicianul italian al lui Dinamo a fost prezentat oficial alături de noul ma­nager sportiv, Ionel Ganea, fost jucător al "câinilor". Italianul Dario Bonetti nu a fost anunţat încă de obiectivele pe care le are de atins în noul sezon, iar la prezentarea oficială de ieri a tehnicianului, preşedintele Nicolae Badea a lăsat de înţeles faptul că titlul şi Cupa României nu sunt primordiale în ediţia 2009-2010.



"După sezonul trecut ratat în totalitate, dăm un termen de doi-patru ani pentru reconstrucţia clubului. Toţi antrenorii de la copii şi juniori vor fi evaluaţi, iar sta­ff­ul de la echipa secundă va fi schimbat", a declarat preşedintele Nicolare Badea. La rândul său, Bonetti a precizat: "Primul obiectiv este să pun o echipă bună în teren, să am rezultate, iar suporterii să fie mulţumiţi.

De săptămâna viitoare încep meciurile amicale şi este nevoie de sacrificiu şi dorinţă, avem nevoie de victorii. Am mare încredere în lot, jucătorii sunt foarte motivaţi şi pregătiţi să dea maximum în viitorul sezon". În perioada 6-22 iulie, "câinii" vor efectua un turneu în Portugalia, în care vor întâlni formaţii precum Nantes, Olympique Marseille şi FC Porto, campioana Portugaliei.


Un altfel de "Ganez"
Noul manager sportiv al grupării din Şte­fan cel Mare, Ionel Ganea, fost ju­că­tor al "câinilor", a precizat la prezen­ta­rea de ieri că va discuta personal cu fotbaliştii. "Voi încerca să vorbesc cu foştii mei colegi şi să le refac moralul. Vreau să-i fac să înţeleagă ce au ratat sezonul trecut şi să repare acest eşec." Dinamo a irosit o mare şansă de a evolua în grupele Ligii Campionilor, a declarat "Ga­ne­zul". Oficialul dinamovist a mai adău­gat: "Sper să am o colaborare cât mai bună cu persoanele din conduce­re şi împreună să ne îndeplinim obiecti­ve­le".

×
Subiecte în articol: sport