x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A plecat şi Mulţescu

A plecat şi Mulţescu

de Daniel Stan    |    01 Apr 2008   •   00:00
A plecat şi Mulţescu

Tehnicianul nu a rezistat decât trei săptămâni în “Ştefan cel Mare”, într-un sezon în care, pe banca tehnică a campioanei, s-au perindat patru antrenori şi se pregăteşte a cincea numire.

Tehnicianul nu a rezistat decât trei săptămâni în “Ştefan cel Mare”, într-un sezon în care, pe banca tehnică a campioanei, s-au perindat patru antrenori şi se pregăteşte a cincea numire.

 

La începutul lunii martie, Gigi Mulţescu semna un contract valabil până la finele sezonului, cu drept de opţiune pe încă un an. De ieri, înţelegerea dintre tehnician şi Dinamo a fost reziliată. “Am convenit de comun acord cu oficialii clubului să întrerupem colaborarea”, a declarat Mulţescu.

 

HAOS TOTAL. Nebunia a în­ceput la Dinamo o dată cu plecarea lui Mircea Rednic. Următorul pe listă a fost Walter Zenga, însă nici ita­lianul nu a rezistat mult, fiind în­locuit cu Cornel Ţălnar, supervizat de Cornel Dinu. Numai că şefii l-au adus pe Gigi Mulţescu, dar şi acest “mariaj” a durat mai puţin de o lună. Mulţescu a stat pe banca lui Dinamo doar cinci etape, reuşind două succese cu Poli Iaşi şi “U” Cluj, două remize cu Farul şi Gloria Bis­tri­ţa şi un eşec duminică, 1-2, pe te­ren propriu, cu liderul CFR Cluj. “Pentru mine, obiectivul a fost locul 2. Cum mai sunt şanse minime de a-l atinge, mi-am reziliat contractul”, a mai adăugat tehnicianul. Pentru ca haosul să continue, surse din cadrul clubului susţin că noul antrenor ar putea fi chiar Mircea Rednic, deşi, imediat după ce a plecat la Rapid, i-a desfiinţat pe jucătorii dina­mo­vişti, pe care i-a acuzat că l-au lucrat. De altfel tot ieri-dimineaţă Rednic s-a întors din Belgia pentru a semna de­misia de la gruparea giuleşteană. Pe listă se mai află şi Cristiano Ber­godi. “Dacă voi primi o ofertă concretă din partea lui Dinamo o voi analiza”, a spus italianul.

 

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport