x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A semnat "Babicu"

A semnat "Babicu"

de Daniel Stan    |    09 Iul 2009   •   00:00
A semnat "Babicu"
Sursa foto: Stefan Ciocan/Intact Images

În vârstă de 34 de ani, portarul Cristi Munteanu a parafat o înţelegere până vara viitoare cu gruparea roş-albă, după ce, între timp, şi-a rezolvat problemele financiare cu fosta sa echipă, CS Otopeni.



Antrenorul Dario Bonetti nu avea la dispoziţie în cantomanetul din Franţa decât doi portari, Dolha şi Matache, însă, de azi, lotului dinamovist i se va alătura la pregătiri şi Cristi Munteanu. Cel poreclit "Babicu" a semnat un contract pe un an şi aseară a plecat spre Aix-les-Bains, via Lyon. Goalkeeperul în vârstă de 34 de ani a avut un litigiu financiar cu fosta sa echipă, CS Otopeni, motiv pentru care s-a întârziat oficializarea transferului în Ştefan cel Mare.

"Au fost nişte probleme cu Otopeniul, dar totul s-a rezolvat pe cale amiabilă. Din acest moment sunt jucătorul lui Dinamo. Abia aştept să încep pregătirea, urmează un sezon foarte dificil", a declarat Cristi Munteanu. Oficialii dinamovişti confirmă realizarea transferului. "Cristi a semnat pe un sezon şi este oficial jucătorul nostru", a spus directorul general al roş-albilor, Petre Buduru.

Despre întârziaţii la reunire, Ze Kalanga şi N'Doye, ultimul a anunţat că va ajunge în Franţa cel mai târziu luni, în timp ce angolezul încă are probleme cu viza. Ambii vor fi amendaţi cu câte 2.000 de euro pentru fiecare zi de întârziere.

"Nu vor mai fi tolerate actele de indisciplină la Dinamo. Cei doi vor plăti, există un regulament clar", a comentat noul manager sportiv, Ionel Ganea, singurul oficial aflat alături de echipă în Franţa. Aseară, "câinii" au disputat primul meci amical din turneul francez, cu divizionara secundă FC Nantes, iar mâine, de la ora 21:00, vor susţine cel mai greu joc, cu vicecampioana Franţei, Olympique Marseille.

Altfel, căpitanul Marius Niculae nu exclude un eventual transfer la Terek Groznâi: "Dacă va fi vorba de o sumă consistentă pentru club, atunci voi pleca. Doar de Dinamo depinde. Eu m-am întors să ajut echipa după ce am renunţat la mulţi bani. Vom vedea ce va fi săptămâna viitoare. Acum mă concentrez la antrenamente".

JEAN VLĂDOIU ACUZĂ
Fostul antrenor secund al grupării din Ştefan cel Mare, Jean Vlădoiu, s-a arătat dezamăgit de comportamentul conducerii dinamoviste vizavi de persoana sa şi de Mircea Rednic. "Sunt puţin deza-măgit de felul în care am fost trataţi. Am primit un plic în care erau nişte hârtii din care rezultă că, din 24 iunie, eu şi Mircea Rednic suntem şomeri. Mă aşteptam măcar să fim chemaţi la discuţii", a declarat Vlădoiu. Acesta a mai adăugat: "Mai avem de încasat ultimele două rate din contract".

Tehnicianul a spus că nu se gândeşte să facă memoriu la LPF pentru drepturile financiare, menţionând ironic: "Nu cred că aş avea vreo şansă, se cunoaşte faptul că Tică Dănilescu este un as în problemele contractuale şi în relaţia cu Liga". Vlădoiu a mai făcut un atac la oficialii clubului: "După înfrângerea de la Urziceni, atacurile au venit din toate părţile, noi am rămas singuri, iar lucrurile s-au complicat ulterior. La modul cum s-au comportat unele persoane din conducere, mă întreb dacă s-a vrut să luăm titlul".

×
Subiecte în articol: sport