x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Act de prezenţă

Act de prezenţă

de Vlad Ionescu    |    22 Noi 2007   •   00:00

Echipa masculină HCM Constanţa dispută in această seară (ora 20:00, in direct la Sport.ro), in deplasare, ultimul său meci din grupa B a Ligii Campionilor, impotriva formaţiei germane THW Kiel, deţinătoarea trofeului.

HANDBAL

Echipa masculină HCM Constanţa dispută in această seară (ora 20:00, in direct la Sport.ro), in deplasare, ultimul său meci din grupa B a Ligii Campionilor, impotriva formaţiei germane THW Kiel, deţinătoarea trofeului. Aflată pe ultimul loc inaintea acestei runde, campioana Romăniei are şanse infime de a obţine un rezultat pozitiv, mai ales că nu va putea conta pe aportul a doi jucători de bază, Bogdan Şoldănescu şi Alexandr Adzic, ambii accidentaţi. Probleme de sănătate are şi Ionuţ Săulescu, insă acesta va fi totuşi folosit, pentru că antrenorul Eden Hairi nu are alte variante. "In aceste condiţii nu am la ce să sper decăt la un meci bun, iar pentru Kiel să nu fie un antrenament cu public. Nu mai vrem accidentaţi, pentru că de acum incolo ne vom concentra pe campionat. Din iarnă vom vedea dacă va pleca cineva, insă acum nu ne permitem să ne dispensăm de nici un jucător", a declarat Hairi. In tur, la Constanţa, Kiel a căştigat cu 29-25.

Calcule

In clasamentul grupei conduce Kiel cu 10 p, urmată de Montpellier (Franţa) cu 6 p, Hammarby (Suedia) şi HCM cu căte 2 p. Pentru a trece inaintea suedezilor, ceea ce le-ar permite să joace la primăvară in Cupa Cupelor, constănţenii trebuie să nu piardă la Kiel, iar Montpellier să bată in deplasare pe Hammarby.

×
Subiecte în articol: sport