x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adversare - Eficienta Realului

Adversare - Eficienta Realului

de Delia Gomoescu    |    30 Oct 2006   •   00:00
Adversare - Eficienta Realului

Madrilenii au invins cu 3-1 in deplasare, la Tarragona, dupa un joc plictisitor, dar in care si-au atins scopul.

Real Madrid a castigat ultima partida dinaintea confruntarii cu Steaua din grupa E a Ligii Campionilor. "Galacticii" au invins cu 3-1, in deplasare, pe Gimnastic Tarragona, in etapa a 8-a din Primera Division. Roberto Carlos (’43), Ivan Helguera (’49) si Robinho (’84) au semnat punctele care au adus victoria madrilenilor, dupa ce Nastic deschisese scorul in minutul 29, in urma unui penalty transformat de Buades. Antrenorul Fabio Capello i-a trimis in teren pe urmatorii jucatori: Casillas - Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos - Diarra, Emerson - Raul, Guti (’72 Reyes), Robinho - Van Nistelrooy.

PEDEAPSA. Tehnicianul italian nu i-a folosit pe David Beckham si Ronaldo. Englezul este accidentat la genunchi, dar si daca n-ar fi fost probabil ca tot nu si-ar fi gasit loc in echipa. De altfel, Capello a recunoscut ca nu este deloc preocupat de un posibil esec al negocierilor de prelungire a contractului lui Beckham, explicand ca are si alte solutii pentru a acoperi postul ocupat de britanic. "Contractul lui Beckham este problema clubului", a spus Capello. Daca Beckham s-ar putea desparti de Real, pe "Bernabeu" ar putea veni un alt englez: Steven Gerard. Potrivit publicatiei The Mirror, madrilenii ar fi dispusi sa plateasca 32 de milioane de lire sterline pentru a-l avea din vara pe mijlocasul lui Liverpool. In ceea ce-l priveste pe Ronaldo, brazilianul a fost trimis la incalzire imediat dupa pauza. Capello l-a lasat insa sa se antreneze pe toata durata reprizei secunde fara sa-l introduca pe teren nici un minut. Presa spaniola considera ca Ronaldo a fost astfel pedepsit pentru cartonasul rosu primit prosteste in meciul cu Getafe.

In Ucraina, o alta componenta a grupei E, Dinamo Kiev, ramane lider dupa victoria cu 2-0 din meciul cu FC Harkov. Golurile au fost marcate de Cleber (’79) si Satkih (’87).

GERMANIA
Bayer Leverkusen, adversara dinamovistilor in grupa B a Cupei UEFA, a invins sambata cu 2-0 pe terenul Borussiei Monchengladbach, in etapa a 9-a din Bundesliga. Golurile au fost marcate de Babici (’12) si Barbarez (’74). Este abia al treilea succes pentru "aspirine" in actuala editie de campionat, in care Bayer ocupa locul 12 in clasament, cu 11 puncte. In meciul cu Monchengladbach, antrenorul Michael Skibbe a introdus in teren urmatorii jucatori: Butt - Haggui, Madouni, Juan, Babici - Schwegler, Rolfes - B. Schneider, Barnetta - Voronin (’86 Freier), Barbarez (’75 Kiessling). Dinamo si Bayer Leverkusen vor juca la Bucuresti, la 29 noiembrie, in penultima etapa a grupei B din Cupa UEFA.

ANGLIA
Tottenham Hotspur, o alta componenta a grupei B a Cupei UEFA, din care face parte si Dinamo, a remizat sambata pe teren propriu, 0-0, cu Watford, in etapa a 10-a din Premier League. Tehnicianul Martin Jol a trimis pe gazon urmatoarea formatie: Robinson - Chimbonda, Dawson, King, Assou-Ekotto - Ghaly (’67 Murphy), Huddlestone, Jenas, Lennon - Keane (’76 Defoe), Berbatov. Formatia engleza se afla pe locul 12 in clasament cu 12 puncte adunate dupa trei victorii si trei egaluri. Dinamo va intalni pe Tottenham Hotspur in etapa a 5-a, ultima a grupei B din Cupa UEFA, meciul urmand sa se dispute la 14 decembrie, in Anglia.

FRANTA
In etapa a 11-a din Ligue 1, Paris Saint Germain, adversara Rapidului in grupa G a Cupei UEFA, a castigat cu 1-0 partida cu Rennes. Singurul gol al meciului a purtat semnatura lui Diane (’44). Parizienii au terminat meciul in inferioritate numerica dupa ce Pauleta a vazut cartonasul rosu in ultimele secunde de joc. A fost prima eliminare a portughezului de cand a venit la PSG, in 2003. Antrenorul Guy Lacombe a utilizat urmatorii jucatori: Landreau - Armand, Drame, Yepes, Rozehnal - Rothen (’76 Traore), Cisse, Diane (’66 Pancrate), Chantome - Pauleta, Kalou (’62 Rodriguez). In urma victoriei cu Rennes, PSG urca pe locul 10 in clasament, cu un total de 15 puncte.
×
Subiecte în articol: sport