x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adversare - Real, egal cu scandal

Adversare - Real, egal cu scandal

de Delia Gomoescu    |    03 Oct 2006   •   00:00

Real Madrid nu a reusit decat un rezultat de egalitate, 1-1, in derby-ul cu Atletico Madrid din etapa a 5-a a Primerei Division. Mista a deschis scorul in minutul 6, iar "albii" au egalat in minutul 37 prin Raul, golgeterul lasat acasa de selectionerul Luis Aragones.

POLEMICA. Adversara Stelei din Liga Campionilor a jucat in ultima jumatate de ora in inferioritate numerica dupa ce Sergio Ramos a vazut al doilea cartonas galben, pentru ca l-a lovit cu cotul pe Fernando Torres. Antrenorul Fabio Capello l-a acuzat insa pe atacantul lui Atletico Madrid ca a jucat teatru. "Torres a simulat si l-a pacalit pe arbitru. A fost o farsa", s-a plans italianul. In schimb, "El Nino" a replicat: "Capello vorbeste despre mine ca sa nu vorbeasca despre jocul slab al echipei sale. Am fost lovit cu cotul, iar eliminarea lui Ramos e corecta". In partida cu Atletico, tehnicianul italian a folosit urmatorii jucatori: Casillas - Mejia, Cannavaro, Sergio Ramos, Roberto Carlos - Reyes (’63 Raul Bravo) - Diarra, Emerson, Raul - Guti (’70 Beckham), Van Nistelrooy (‘81 Ronaldo). Steaua va juca impotriva Realului la 17 octom-brie, la Bucuresti, returul fiind programat la 1 noiembrie.

DINAMO KIEV. Formatia ucraineana a invins cu 2-1 pe Tavria Simferopol, intr-un meci din etapa a 9-a. Golurile lui Dinamo Kiev au fost marcate de Rodolfo (’31) si Satkih (’48). Florin Cernat a fost rezerva la acest meci, iar coechipierul sau Cristian Irimia nu a fost inclus in lot. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport