x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Am câştigat cu şansă"

"Am câştigat cu şansă"

de Marius Mihalcea    |    10 Aug 2009   •   00:00
"Am câştigat cu şansă"
Sursa foto: /rpressport.ro

Managerul general al grupării ialomiţene, Mihai Stoica, le-a dat dreptate giuleştenilor, care, prin vocea căpitanului lor, Costin Lazăr, au susţinut la final că cel mai echitabil ar fi fost ca meciul să se termine la egalitate.



"Trebuie să fim corecţi şi să spunem că am câştigat cu şansă, pentru că Rapidul a ratat ocazii uriaşe. Când scoţi balonul de pe linia porţii în ultimele secunde ale partidei, poţi spune că ai noroc. Rapidul a jucat bine, şi-a creat ocazii, dar am reuşit să-i învingem şi de aceea m-am bucurat atât la final. Jucătorii noştri au evoluat cu aceeaşi determinare cu care au jucat sezonul trecut şi nu pot decât să-i felicit pentru acest lucru", a declarat Mihai Stoica la GSP TV la scurte momente după încheierea partidei. Căpitanul "alb-vişiniilor", Costin Lazăr, spusese că "nu meritam să pierdem. Meritam cel puţin un egal. Noi mereu am pornit în forţă, dar am avut şi meciuri mai puţin reuşite, doar că la Urziceni numai neşansa a făcut să ratăm cel puţin un punct".

TUNURILE PE ARBITRI
Giuleştenii n-au pus însă înfrângerea de la Urziceni doar pe seama neşansei, ei contestând vehement la final maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Istvan Kovacs. "A fost un circ total acest arbitraj. Comisia Centrală a Arbitrilor va trebui să analizeze ce s-a întâmplat la acest meci, pentru că este inadmisibil ca faze similare să fie tratate complet diferit. Este o victorie nemeritată a Urziceniului, fiindcă Rapid a fost peste Unirea la toate capitolele", a răbufnit antrenorul Viorel Hizo, care îi reproşează lui Kovacs uşurinţa cu care acesta i-a avertizat, în decurs de doar două minute, pe Iencsi, Păun şi Herea. De altfel, în minutul 54, imediat după ce Herea a văzut "gaben", Hizo a intenţionat chiar să scoată echipa de pe teren. "Vrem arbitri străini, asta e soluţia!", a conchis Costin Lazăr.

Un alt moment tensionat s-a consumat la mijlocul primei reprize, când Mihai Stoica a fost la un pas să se ia la bătaie cu câţiva fani rapidişti de la tribuna 0. "E frustrant să joci acasă cu Rapid şi să fii înjurat şi scuipat de suporteri o repriză întreagă. Băieţii ăia din galeria Rapidului chiar vor să facă sex cu familia mea, dar familia mea nu vrea şi ei nu înţeleg asta. Fanii Rapidului au venit să ne creeze probleme, dar şi-au creat singuri", a spus managerul general al Unirii.

Din căpitan, adversar
Mulţi ani căpitan al Rapidului, Vasile Maftei şi-a înfruntat sâmbătă pentru prima dată fosta echipă, la care a activat aproape 10 ani, până în această vară. "Mi-a fost greu să fiu adversarul Rapidului, dar sunt mulţumit că mi-am făcut datoria faţa de actuala echipă. Îmi felicit foştii colegi, au avut o prestaţie bună în această partidă, dar, normal, mă bucur pentru victoria echipei mele", a spus Maftei, care la finalul jocului a făcut schimb de tricouri cu Marius Constantin. "Întâlnirea cu Vasile Maftei a fost plăcută, dar ciudată, eram obişnuiţi cu el în teren de partea noastră", a declarat Costin Lazăr, care a preluat banderola de căpitan după plecarea lui Maftei.

×
Subiecte în articol: sport unirea urziceni - rapid