x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ana Bogdan, a doua româncă eliminată de la Australian Open

Ana Bogdan, a doua româncă eliminată de la Australian Open

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2023   •   10:45
Ana Bogdan, a doua româncă eliminată de la Australian Open
Sursa foto: Hepta

Maghiara Ana Bondar a eliminat-o luni dimineața pe Anna Bogdan de la Australian Open, după ce a învins-o în 3 seturi, în turul inaugural al primului turneu de Grand Slam al anului. Anterior, și Jaqueline Cristian fusese eliminată din turneu, de Jessica Pegula, favorita numărul 3.

Bondar s-a calificat după o victorie cu 6-2, 2-6, 6-3, la capătul unui meci ce a durat două ore și 2 minute.

Ana Bogdan a început mai slab, cedând chiar primul game pe propriul serviciu, pe care apoi nu a mai reușit să-l recupereze, cu toate că a avut 4 mingi de rebreak în game-ul al patrulea.

Setul secund l-a început la fel, cedând serviciul, însă a revenit nesperat, cu 6 game-uri consecutive, de la 0-2, ducând meciul în set decisiv.

Decisiv în care Bogdan a cedat un break la 2-2, pe care l-a recuperat apoi imediat, pentru a pierde pe final ultimele 3 game-uri ale meciului, după ce a făcut câteva greșeli neforțate.

Ana Bogdan va evolua și în proba de dublu, alături de germana Tatjana Maria, urmând să debuteze miercuri în compania cuplului australian alcătuit din Olivia Gadecki și Priscilla Hon.

Pentru prezența în primul tur al turneului de la antipozi, Ana Bogdan va fi recompensată cu un premiu de 73.313 dolari și 10 puncte WTA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ana Bogdan australian open