x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ana Bogdan s-a calificat în optimile turneului Transylvania Open (WTA)

Ana Bogdan s-a calificat în optimile turneului Transylvania Open (WTA)

05 Feb 2024   •   22:20
Ana Bogdan s-a calificat în optimile turneului Transylvania Open (WTA)
Sursa foto: facebook

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale turneului Transylvania Open, singurul de categoria WTA 250 din România, dotat cu premii totale de 267.082 de dolari şi găzduit de BTarena din Cluj-Napoca, după ce a învins-o, luni, pe americanca Alycia Parks, cu 7-5, 7-5.

Ana Bogdan (31 ani, 65 WTA) s-a impus după două ore şi 4 minute.

Parks (23 ani, 110 WTA), care a încheiat cu 6 aşi şi 8 duble greşeli, a avut 3-1 în primul set, dar românca a reuşit să revină şi să câştige cu 7-5, după trei ghemuri consecutive. În actul secund, Ana Bogdan a condus cu 4-0 şi 5-3, dar nu a reuşit să profite de acest avantaj şi a fost egalată (5-5). Reprezentanta noastră a reuşit un nou break, iar apoi a încheiat conturile cu 7-5.

Ana Bogdan a mai învins-o pe Parks anul trecut, în turul al doilea la Wimbledon, cu 1-6, 6-3, 6-2.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Anca Todoni şi rusoaica Erika Andreeva.

Ana Bogdan va juca şi la dublu, alături de argentinianca Nadia Podoroska, urmând să le întâlnească în primul tur pe favoritele numărul doi, Viktoria Hruncakova (Slovacia) şi Alexandra Panova (Rusia).

×
Subiecte în articol: Ana Bogdan