x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone a demisionat!

Andone a demisionat!

30 Mar 2010   •   00:00
Andone a demisionat!
Sursa foto: Raed Krishan/Intact images

"Fălcosul" nu mai este, începând de azi, antrenorul formaţiei ŢSKA Sofia, iar zilele acestea ar putea prelua conducerea tehnică a Rapidului, post rămas vacant după ce Nicolae Manea a ales să se retragă.



Cinci meciuri oficiale şi 72 de zile. Atât a rezistat Ioan Andone pe banca celor de la ŢSKA Sofia. Adus cu surle şi trâmbiţe în iarnă în locul fostului internaţional bulgar Lubo Penev, tehnicianului român nu i-a mers deloc bine în ţara vecină. Începând cu rezultatele mult sub aşteptări ale echipei, o victorie, trei egaluri şi o înfrângere la masa verde, aceasta din urmă după ce fanii "militarilor" au invadat terenul la meciul cu Lokomotiv Mezdra, şi terminând cu atmosfera extrem de tensionată din cadrul clubului, care traversează şi o acută criză financiară, totul i-a fost potrivnic lui Andone la ŢSKA.

Finalmente, neplătit din ianuarie şi contestat vehement de suporteri, "Fălcosul" a ajuns la concluzia că cel mai potrivit este să pună punct mariajului cu gruparea sofiotă.

De decizia lui Andone se bucură cel mai tare principalul acţionar al Rapidului, George Copos, care nu a ascuns nici un moment faptul că îl doreşte pe antrenor la cârma "vişiniilor". De altfel, spun surse din cadrul grupării de lângă Podul Grant, Copos a avut deja mai multe discuţii în acest sens atât cu Andone, cât şi cu impresarul acestuia, Ioan Becali, rămase însă nefinalizate doar pentru că tehnicianul se afla sub contract cu ŢSKA.

Acum însă, când datele problemei stau cu totul altfel, aceleaşi surse susţin că Andone va da curs ofertei lui Copos, atras fiind şi de salariul de 20.000 de euro lunar pe care i l-a propus acţionarul rapidist. In-diferent dacă suporterii giuleşteni agrează sau nu această mutare.

×
Subiecte în articol: redactie