x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone: "O să discut cu Copos, să văd ce îmi propune"

Andone: "O să discut cu Copos, să văd ce îmi propune"

30 Mar 2010   •   00:00

După ce şi-a încheiat conturile cu ŢSKA Sofia, Ioan Andone este dispus să negocieze cu George Copos venirea la Rapid. La GSP TV, tehnicianul a declarat că a vorbit cu unul dintre liderii galeriei giuleştene, care l-a asigurat că nu va avea probleme cu suporterii din Grant.

"Am fost sunat de Gigi Corsicanu, eu mă bucur că suporterii mă vor. Rapid nu trece printr-o perioadă foarte bună, dar este o echipă cu nume. Ca antrenor, nu poţi să intri în discuţii cu un club, dacă nu eşti acceptat de suporteri. O să mă duc să mă văd cu Copos, să vedem ce îmi propune, ce îmi cere, ce îşi doreşte. Nu prea sunt antrenor de două luni eu! Nu mă duc pentru două luni. Dacă are un proiect bun, s-ar putea să accept. Eu discut cu orice club. Diseară sau mâine dimineaţă voi vedea. Eu sunt antrenor profesionist", a spus Andone la GSP TV.

"Eu m-am înţeles foarte bine cu Paszkany la CFR, nu o să am nici o problemă nici cu Copos. Vreau să ştiu situaţia lotului. Nu am văzut tot meciul cu Craiova. Săpunaru este jucător de Liga Campionilor. M-am uitat la Cesinha, la Spadacio... Nu mai spun de românii de acolo! După plecarea lui Zotta şi Sichitiu, nu mai ştiu cine se ocupă de echipă acolo. Dar Copos ştie bine de ce are nevoie clubul. Aş putea lucra şi cu Nae Manea. De mâine încep cu el, dacă ar fi să lucrez acolo", a mai precizat Andone.

×
Subiecte în articol: redactie