x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone: "Proiectul prezentat de Copos e interesant"

Andone: "Proiectul prezentat de Copos e interesant"

31 Mar 2010   •   00:00

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, după ce a asistat la un meci şcoală între Rapid şi Rapid II, că încă nu a semnat o înţelegere cu gruparea giuleşteană, dar a precizat că proiectul prezentat de patronul George Copos i se pare interesant.

"Încă nu am semnat contractul, când o să semnez, o să ştiţi. Am stat la un antrenament condus de Ciprian Panait. Nu am semnat contractul, când o să fie, o să fie conferinţă de presă, dacă o să-l semnez. Proiectul domnului Copos este foarte interesant", a spus Andone la ieşirea de la baza sportivă ProRapid.

Tehnicianul Ioan Andone, patronul FC Rapid, George Copos, şi fostul antrenor al giuleştenilor Nicolae Manea au asistat, miercuri după-amiază, la un meci şcoală între primele două formaţii ale clubului giuleştean, la baza sportivă ProRapid.

Andone, însoţit de impresarul Victor Becali, a negociat, miercuri, timp de aproximativ trei ore, la Hotelul Crowne Plaza, cu George Copos preluarea conducerii tehnice a Rapidului.

Rapid a rămas fără antrenor după ce Nicolae Manea a renunţat la funcţie, săptămâna trecută. Andone a antrenat, de la începutul anului, echipa bulgară ŢSKA Sofia, de care s-a despărţit marţi.

×
Subiecte în articol: redactie