x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Anglia - Eliminati de Victoria

Anglia - Eliminati de Victoria

28 Iun 2004   •   00:00

David Beckham a recunoscut ca, pe perioada Euro 2004, nu s-a aflat in cea mai buna forma.

Capitanul Angliei a pus acest lucru pe seama pregatirii fizice insuficiente de la Real Madrid. Nu este insa singurul motiv pentru care englezul nu a fost in apele sale. In perioada Campionatului European, Beckham a fost nevoit sa suporte si capriciile sotiei sale, Victoria.

CEARTA. Potrivit cotidianului Daily Mirror, persoane care s-au aflat in hotelul unde a fost cazata echipa Angliei au fost martore ale unor manifestari de furie ale doamnei Beckham. "Au auzit-o strigand ca s-a saturat de el si de fotbal si ca nu vrea sa isi petreaca restul vietii in umbra lui". Daily Mirror scrie ca jucatorul s-a enervat atunci cand a auzit ca Victoria intentioneaza sa stea intr-o vila privata, pe durata Campionatului European. "David a fost uimit cand a auzit de planurile Victoriei. I-a spus clar ca este capitanul Angliei si ea este sotia capitanului si trebuie sa se comporte ca atare", a declarat un apropiat al cuplului.

BINE DISPUSA. Daily Mirror scrie ca, dupa esecul din meciul cu Portugalia, fotbalistii englezi si familiile lor s-au retras la hotelul Solplay pentru a discuta. Posh si-a dat insa din nou in petic. "Victoriei i-a placut bautura de acolo si, pe masura ce timpul trecea, ea devenea din ce in ce mai vorbareata. Ea s-a dus des la bar si a comandat bauturi, in timp ce David statea suparat", a declarat un membru al familiei unuia dintre internationalii englezi.

×
Subiecte în articol: sport