x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenori - Hagi, dorit in Israel

Antrenori - Hagi, dorit in Israel

de Mihai Igirosanu    |    20 Mai 2006   •   00:00

Antrenorul lui Poli Timisoara, Gica Hagi, ar putea parasi echipa banateana dupa incheierea acestui campionat. Regele detine cateva oferte interesante si pare tentat sa paraseasca din nou, pentru o scurta perioada, fotbalul romanesc.
"Mai am doi ani de contract cu Poli, dar voi hotari in vara, dupa aceste trei etape, ce voi face. Nu duc lipsa de oferte!", a declarat joi Hagi, dezamagit si de tratamentul la care a fost supus la Constanta, de fanii Farului.

ISRAEL. Ziarul israelian Haaretz a publicat ieri informatia conform careia Gheorghe Hagi ar putea deveni antrenor principal la Beitar Jerusalim, echipa care a terminat pe locul 3 ultima editie a campionatului din Tara Sfanta. Totusi, favorit pentru ocuparea postului este argentinianul Osvaldo Ardiles, fost antrenor la Tottenham Hotspurs, iar in cursa mai este si fostul selectioner al Germaniei, Berti Vogts.

REFUZ. Conform agentiei Ajansspor, Hagi a fost contactat de oficialii clubului Ankaraspor, dar a refuzat oferta de a prelua postul de antrenor. Presedintele gruparii turce, Hilmi Gokcinar, a anuntat joi ca negociaza cu Gheorghe Hagi si cu germanul Hans-Peter Briegel, cel care a renuntat recent la banca tehnica a nationalei Albaniei, adversara Romaniei in preliminariile Euro 2008.

×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi